IT Innovation Partner

Lightspeed kosten

Lightspeed is een cloudgebaseerd softwareplatform dat speciaal is ontworpen voor retailers en horecabedrijven. Het biedt uitgebreide oplossingen voor point-of-sale (POS), voorraadbeheer, klantrelatiebeheer (CRM) en rapportage. Met Lightspeed kunnen ondernemers hun winkel- of horecabedrijf efficiënt beheren, verkoopstromen optimaliseren en een naadloze winkelervaring bieden aan klanten. Maar wat zijn de kosten van Lightspeed? 
Scroll

Wat kost Lightspeed? 

Lightspeed biedt verschillende abonnementen die zijn afgestemd op verschillende behoeften en budgetten. Je kan namelijk al een webshop lanceren vanaf 0,- per maand, maar dan zijn de functionaliteiten zeer beperkt. De Lightspeed abonnementen gaan van het Venture abonnement dat een solide basis biedt voor startende ondernemingen tot het geavanceerde Unlimited abonnement voor grotere bedrijven met uitgebreide functionaliteiten. 

Lightspeed abonnementen

Welk Lightspeed abonnement je het beste kunt kiezen hangt volledig af van de behoeften van jouw onderneming. Je kunt de abonnement jaarlijks of maandelijks  Om je te helpen met kiezen hebben we alle abonnementen en prijzen van Lightspeed op een rijtje gezet:

Gratis 

Met Lightspeed Gratis is het al mogelijk om geheel gratis een Lightspeed webshop te maken! Met het gratis abonnement ben je wel beperkt in de mogelijkheden van je webshop. Zo kun je maximaal 5 producten toevoegen en geen mogelijkheid hebt tot digitale producten of diensten op je webshop. De mogelijkheden tot digitale marketing zijn hierin ook beperkt. 

Venture 

De kosten van het Lightspeed Venture abonnement is €19 euro per maand. Voor startende ondernemingen is het Lightspeed Venture abonnement een goed begin! Met dit abonnement kun je 100 producten toevoegen en heb je al toegang tot meerdere functies voor je Lightspeed webshop. Denk aan functies als de mogelijkheid voor kortingsbonnen, verkopen op Instagram en Facebook, automatisering en een gepersonaliseerde check-out pagina. 

Business

De kosten van het business abonnement is €39 per maand. Dit abonnement is perfect voor groeiende ondernemingen. Het geeft de mogelijk om tot 2500 producten toe te voegen en biedt nog meer functionaliteiten aan. Zo is het mogelijk om abonnementen te verkopen, krijg je telefonische ondersteuning vanuit Lightspeed en kunnen er 2 personeelsaccounts worden toegevoegd. 

Unlimited 

De kosten van het Lightspeed Unlimited abonnement zijn €99 per maand. Zoals de naam het al een beetje weg geeft, kun je een oneindig aantal aan producten toevoegen aan je webshop. Dit abonnement past dan ook het beste bij ondernemingen die veel omzet draaien en hun klanten een naadloze e-commerce ervaring willen bieden.

Transparantie en Flexibiliteit

Lightspeed streeft naar transparantie en flexibiliteit voor ondernemers. Naast de hoofdabonnementen zijn er ook extra add-ons en integraties beschikbaar om je webshop verder uit te breiden naar jouw wensen. Bij Notive helpen we je graag bij het begrijpen van de kosten en de mogelijkheden, zodat je een Lightspeed-pakket kunt kiezen dat perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Overweeg je een Lightspeed webshop?

Overweeg je om een Lightspeed webshop te laten bouwen? Wij helpen je graag met het zoeken van het juiste e-commerce platform voor jouw onderneming.

Onze Lightspeed projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant