IT Innovation Partner

Verbeter je winkelervaring met Lightspeed Point of Sale

Ontdek het krachtige Lightspeed Point of Sale-systeem bij Notive en til je winkelbeheer naar een hoger niveau. Als ervaren Lightspeed-partner kunnen we je helpen om je fysieke winkel te optimaliseren met een geavanceerd en gebruiksvriendelijk kassasysteem! 
Scroll

Waarom kiezen voor Lightspeed Point of Sale?

Lightspeed Point of Sale (ofwel POS) is een alles-in-één kassasysteem dat speciaal is ontworpen voor retailers. Met dit systeem krijg je toegang tot geavanceerde functies, zoals voorraadbeheer, klantbeheer, rapportage en analyse, en naadloze integraties met populaire betaalmethoden. Of je nu een boetiek, restaurant, salon of andere retailonderneming hebt, Lightspeed Point of Sale biedt de tools om dagelijkse retail activiteiten en processen te stroomlijnen en de efficiëntie te verhogen. 

De voordelen van Lightspeed Point of Sale bij Notive

Profiteer van Lightspeed Point of Sale

Vereenvoudig je winkelbeheer, verhoog de efficiëntie en laat je bedrijf groeien met Lightspeed Point of Sale.

Ervaring en expertise 

Bij Notive hebben we een schat aan ervaring en expertise als het gaat om Lightspeed. Als gecertificeerd Lightspeed partner hebben we uitgebreide kennis van het systeem en begrijpen we de unieke behoeften van verschillende soorten retailbedrijven. 

Verder dan digitale vraagstuk 

Wij kijken verder dan je digitale vraagstuk. Zo gaan we een hechte samenwerking aan waar we intensief zoeken en werken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Zo kom jij op een oplossing waar jij écht wat aan hebt.

Als Lightspeed-partner begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Bij Notive zorgen we ervoor dat Lightspeed Point of Sale naadloos aansluit bij jouw specifieke vereisten. Ons deskundige team begeleidt je bij elke stap van het implementatieproces, van het instellen van je kassasysteem tot het trainen van je personeel. Met Lightspeed Point of Sale kun je efficiënt werken, betere beslissingen nemen en je klanten een optimale winkelervaring bieden.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ondersteuning nodig met Lightspeed?

Wil jij een Lightspeed webshop laten bouwen of heb jij ondersteuning nodig in het beheren van je Lightspeed website? Wacht dan niet langer, onze Lightspeed experts helpen je graag verder.

One Lightspeed projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant