IT Innovation Partner

Premium e-commerce

Standaard e-commerce platformen en thema’s zijn niet meer wat je zoekt. Je wilt een stap verder gaan en jij wilt je gebruiker een unieke ervaring meegeven op allerlei devices en kanalen. Met een premium aanpak kan dat gerealiseerd worden, lees hier meer over headless e-commerce platformen en platform migraties.
Scroll

De luxe van vrijheid

Headless e-commerce platformen bieden de mogelijkheid om bedrijven hun producten en diensten te beheren zonder een klaar stuk ‘voorkant’. Dit houdt in dat er geen user interface aanwezig is voor klanten om hun aankopen in te doen. In plaats hiervan biedt headless e-commerce de mogelijkheid om de user interface compleet zelf in te richten. Dit biedt enorme vrijheid en mogelijkheden van het design en functionaliteit van je online webwinkel. De mogelijkheid om te integreren met andere systemen wordt hierdoor ook groter, wat in jouw voordeel werkt.

Headless e-commerce platformen bieden front-end wat losgekoppeld is van de back-end. Dit geeft de mogelijkheid om indrukwekkende digitale ervaringen te creëren maar wel het gemak van de e-commerce back-end.

Stap over naar een platform dat bij jou past

Bij Notive begrijpen wij de complexiteit van het beheren van een Magento (sinds kort Adobe Commerce) webshop. Het Magento platform kent vele features en is een open source. Support is hierdoor dan ook gelimiteerd. Daarnaast is het Magento e-commerce platform technisch complex, kost het enige tijd om gewend te raken en kent het. Een migratie van Magento naar een ander platform zoals Shopify of Lightspeed is dan ook zeker niet gek. Bij Notive weten we raad hoe we van verschillende e-commerce platformen kunnen overstappen.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Beginnen met een nieuwe e-commerce ervaring creëren?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant