Een webshop met Shopify laten bouwen

Een shopify webshop

Elham - 5 minuten leestijd


Shopify is één van de meest gebruikte e-commerce platformen van dit moment. Het grootste internationale webshop platform heeft een bijzondere groei doorgemaakt. De Canadese aanbieder van webwinkel software is sinds haar geboorte in 2006 uitgegroeid tot een van de grootste e-commerce software aanbieders ter wereld. Shopify is geïntegreerd met een enorme hoeveelheid aan betaalde en gratis extensies voor verkoop, rapportage, boekhouding, voorraad en meer. Het platform is door alle nieuwe koppelingen, extensies en mogelijkheden ook voor Nederlandse webshops relevant en interessant. Het is zelfs in Nederland één van de top 3 partijen om het webshop avontuur mee aan te gaan.

Shopify biedt, net als het vergelijkbare platform van Lightspeed, de mogelijkheid om zonder enige technische kennis je eigen webshop te bouwen. Je kunt hierbij gebruik maken van bestaande thema's om de webshop in een passend jasje te stoppen. Desondanks heeft Shopify ook voldoende ruimte voor een complexere omgeving, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de webshop. Functionaliteiten zoals een koppeling met extern voorraadbeheer of kassasystemen kunnen door deskundigen eenvoudig en snel geïntegreerd worden. Wij raden daarom ook aan om jouw webshop door professionals te laten maken naar eigen wens.

Voordelen van Shopify

We zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje.

De functionaliteiten van je Shopify webshop hangen tevens af van je abonnementsvorm. Deze prijzen kunnen sterk uiteenlopen. Een overzicht van de abonnementskosten en functies is te vinden op de Shopify website. Naast de vaste abonnementsvormen die Shopify biedt, zijn er ook twee andere mogelijkheden: Shopify Lite en Shopify Plus. Shopify Lite is een intergratie in een reeds bestaande website of social media pagina. Shopify Plus biedt enterprise-oplossingen voor ondernemingen met groot volume en multinationals.

Ben je op zoek naar een professioneel ontworpen en/of ontwikkelde webshop met Shopify? Of heb je behoefte aan een technische koppeling of integratie? Wij kunnen je daarbij helpen!

Sfeerplaat voor Heineken Blade, webshop gemaakt met Lightspeed en een eigen middleware.

Benieuwd?

Benieuwd naar wat we zoal gedaan hebben in en met Shopify?

Projecten bekijken

Een professionele webshop beginnen met Shopify?

Wij kijken er naar uit om jou daarmee te helpen!

Neem contact op