Shopify back end op laptop

Een webshop met Shopify laten bouwen

Een shopify webshop

Elham 1
Elham - 5 minuten leestijd


Wat is Shopify?

Shopify is één van de meest gebruikte e-commerce platformen van dit moment. Het grootste internationale webshop platform heeft een bijzondere groei doorgemaakt. De Canadese aanbieder van webwinkel software is sinds haar geboorte in 2006 uitgegroeid tot een van de grootste e-commerce software aanbieders ter wereld. Shopify is geïntegreerd met een enorme hoeveelheid aan betaalde en gratis extensies voor verkoop, rapportage, boekhouding, voorraad en meer. Het platform is door alle nieuwe koppelingen, extensies en mogelijkheden ook voor Nederlandse webshops relevant en interessant. Het is zelfs in Nederland één van de top 3 partijen om het webshop avontuur mee aan te gaan.

Hoe werkt Shopify?


Shopify biedt, net als het vergelijkbare platform van Lightspeed, de mogelijkheid om zonder enige technische kennis je eigen webshop te bouwen. Je kunt hierbij gebruik maken van bestaande thema's om de webshop in een passend jasje te stoppen. Desondanks heeft Shopify ook voldoende ruimte voor een complexere omgeving, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de webshop. Functionaliteiten zoals een koppeling met extern voorraadbeheer of kassasystemen kunnen door deskundigen eenvoudig en snel geïntegreerd worden. Wij raden daarom ook aan om jouw webshop door professionals te laten maken naar eigen wens.

Voordelen van Shopify

We zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje.

Shopify prijzen


De functionaliteiten van je Shopify webshop hangen tevens af van je abonnementsvorm. Deze prijzen kunnen sterk uiteenlopen. Zo is de prijs voor een basic Shopify abonnement maar een paar tientjes per maand, maar kun je dan niet gebruik maken van alle functies. Eigenlijk heb je pas echt alle functies bij de prijs van een Advanced Shopify abonnement.

Naast de vaste abonnementsvormen die Shopify biedt, zijn er ook twee andere mogelijkheden: Shopify Lite en Shopify Plus. Shopify Lite is een intergratie in een reeds bestaande website of social media pagina. Shopify Plus biedt enterprise-oplossingen voor ondernemingen met groot volume en multinationals.


Ben je op zoek naar een professioneel ontworpen en/of ontwikkelde webshop met Shopify? Of heb je behoefte aan een technische koppeling of integratie? Wij zijn Shopify specialisten en kunnen je daar zeker bij helpen!

Een professionele webshop beginnen met Shopify?

Wij kijken er naar uit om jou daarmee te helpen!

Neem contact op