IT Innovation Partner

Ventures

Een slim idee, een handige oplossing of creatieve verbetering zijn de kenmerken van een venture. Ongeremd door risico en gevaar. Bij het implementeren van een digitaal product in je bedrijfsmodel komen er diverse uitdagingen om de hoek kijken. Waar vind je de digitale kennis om alles tot een succes te maken en hoe manage je een nieuw technisch team?
Scroll

SaaS en CaaS

Het gebruik van SaaS zal voor jou wellicht bekend in de oren klinken. SaaS ofwel Software as a Service, waarbij alle technische diensten door de aanbieder worden verricht en jij een vast bedrag betaalt.

Maar wat ontbreekt er dan toch bij het gebruik van deze dienst? Juist, de inrichting en het beheer. Gelukkig bestaat er CTOaaS / CaaS ofwel CTO as a Service, die alle technische rollen op zich neemt en jou ondersteunt bij al je digitale ontwikkelingen.

Zo ben je verzekerd van het behalen van je zakelijke doelen. Bij Notive kunnen we je ondersteunen met het invullen van de CTO rol binnen je bedrijf!

Dev team building

Toch liever je technische taken in huis hebben? Dan heb je een development team nodig! Maar hoe recruit, manage en verzorg je zo’n team? In de markt van tegenwoordig is het niet gemakkelijk om de juiste kandidaten voor jouw bedrijf te vinden.

Met een decennia aan ervaring weten wij de ins en outs van een development team managen. Met onze unieke werkwijze kunnen wij gemakkelijk onze weg vinden naar een functionerend development team. 

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Begin met innoveren

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant