IT Innovation Partner

Maatwerk Webapplicaties

Wil jij een webapplicatie die precies doet wat jij nodig hebt? Dan ben je bij Notive aan het juiste adres! Wij bouwen namelijk maatwerk webapplicaties die perfect zijn afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een complexe e-commerce website, een planningstool of een CRM-systeem; wij realiseren het voor je.
  • Geen installatie of updates
    Geen installatie of updates
  • Makkelijk schaalbaar
    Makkelijk schaalbaar
  • 24/7 beschikbaarheid
    24/7 beschikbaarheid
Scroll

Wat is een webapplicatie?

Een maatwerk applicatie of webapplicatie is simpelweg een programma dat speciaal voor jouw bedrijf wordt gebouwd en voldoet aan alle eisen en specificaties die jij hebt gesteld. Het kan worden ontworpen als standalone-applicatie of als onderdeel van een bestaand systeem. Maatwerk applicaties kenmerken zich door hun flexibiliteit en aanpasbaarheid; ze worden helemaal toegesneden op de wensen en behoeften van jouw doelgroep, wat resulteert in hogere klanttevredenheid.

Bij Notive geloven we sterk in deze visie; daarom bieden wij onze klanten oplossingen op maat, omdat we weten hoe belangrijk het is om integrale systemen naadloos te laten passen bij het bedrijf. We hebben het juiste team, de technologie en de expertise om maatwerkapplicaties van topkwaliteit te ontwikkelen die voldoen aan jouw eisen.

Geen installatie of updates van een programma

Je kunt direct via je webbrowser gebruikmaken van een web app. Er hoeven geen programma’s gedownload te worden op het apparaat van de gebruiker. Dat scheelt weer schijfruimte!

Makkelijk schaalbaar 

Webapplicaties kunnen gemakkelijk op- en neergeschaald worden op basis van de behoeften van de onderneming. Dit is kosten en tijdbesparend. 

24/7 beschikbaarheid

Een webapp is met het internet altijd en bijna overal beschikbaar (Mac, Windows), Zo ook op verschillende devices.

Mockup Harmony Klantenportaal

In de praktijk

Bij Notive hebben we al verschillende soorten webapplicaties mogen ontwikkelen. Zo hebben we voor onze partner Harmony een klantenportaal ontwikkeld. Hiermee kunnen klanten van Harmony gemakkelijk inzicht hebben in hun persoonsgegevens, polisvoorwaarden en claims die zijn ingediend. Dit biedt transparantie voor de klanten en stijgt de klanttevredenheid.
Meer over dit project

De vele mogelijkheden

Waar standaard software vaak te beperkend is en niet alle gewenste functionaliteiten biedt, kun je met een maatwerk applicatie alles precies zo laten maken als jij het wilt hebben. Maar wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden van een maatwerk applicatie? Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Klantenbeheer

Een veelgebruikte maatwerk applicatie is die voor klantenbeheer. Veel bedrijven hebben behoefte aan een klantenportaal waarin alle gegevens over klanten worden bijgehouden, zoals contactgegevens, aankopen en klachten. Met een maatwerk applicatie kun je dit systeem helemaal inrichten naar je eigen wensen. Denk aan speciale velden voor jouw specifieke bedrijfsprocessen, of extra functionaliteiten zoals automatische updates van klantgegevens.

Administratie

Ook voor administratie kun je een maatwerk applicatie laten bouwen. Denk hierbij aan een systeem voor het bijhouden van urenregistratie, facturatie en belastingaangiftes. Met een maatwerk applicatie kun je al deze processen op elkaar afstemmen voor een efficiëntere workflow. Daarnaast kun je met maatwerk applicaties vaak ook koppelingen maken met andere systemen, zoals bankrekeningen en belastingaangifte software.

Productieprocessen

Als jouw bedrijf producten ontwikkelt, kun je met een maatwerk applicatie het hele productieproces stroomlijnen. Zo kun je een systeem laten ontwikkelen op een manier dat het de voorraadbeheer automatiseert of machines aanstuurt. Met een maatwerk applicatie kun je dus niet alleen geld en tijd besparen, maar ook de kwaliteit van je producten verbeteren.

Andere mogelijkheden

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog veel andere mogelijkheden om een maatwerk applicatie te laten bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een app voor jouw bedrijf in de Google Play Store of App Store. Of aan een intern communicatieplatform waar medewerkers met elkaar kunnen chatten en bestanden kunnen delen.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Maatwerk webapplicatie laten ontwikkelen?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.

Onze maatwerk webapplicaties

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant