Damen Die Aan Het Configureren Is

Jouw stand bouwen met Fairboost 3D configurator!

De opdracht

Fairboost zocht een mogelijkheid om exposanten de mogelijkheid te bieden hun beursstand persoonlijk in te richten en op voorhand te bepalen hoe deze eruit komt zien.

Wij hebben hiervoor een oplossing ontwikkeld in de vorm van een 3D configurator. Hiermee is het mogelijk om zonder tussenkomst van een standbouwer of ontwerper een beursstand in te richten, maar toch tot een professionele stand te komen. Na het ontwerpen kan de stand direct besteld en op de beurs geleverd worden.

Mock-up van de Fairboost 3D Configurator met Magento en Three.js

Stand bouwen made easy

Wanneer de klant een beursstand bestelt via de Magento webshop, weet de Fairboost 3D configurator bij het samenstellen precies welke opties wel of niet getoond moeten worden aan de standhouder. Op deze manier kan de klant zelf online een perfect passende beursstand ontwerpen! Het systeem is ontworpen op een zeer gebruiksvriendelijke manier om zo snel en eenvoudig mogelijk tot het gewenste resultaat te komen.

Resultaat

Een online beursstand configurator die inzetbaar is bij een grote reeks aan beurzen die samenwerken met Fairboost. Samen met Fairboost en haar partners kunnen de klanten snel en eenvoudig online de stand ontwerpen en worden 3D tekeningen werkelijkheid gemaakt.

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op