Jouw stand in een fluitje van een cent!

De opdracht

Fairboost zocht een mogelijkheid om exposanten de mogelijkheid te bieden hun beursstand persoonlijk in te richten en op voorhand te bepalen hoe deze eruit komt zien.

Wij hebben hiervoor een oplossing ontwikkeld in de vorm van een 3D configurator. Hiermee is het mogelijk om zonder tussenkomst van een standbouwer of ontwerper een beursstand in te richten, maar toch tot een professionele stand te komen. Na het ontwerpen kan de stand direct besteld en op de beurs geleverd worden.

Stand bouwen made easy

Wanneer de klant een stand bestelt via de Magento webshop, weet de configurator bij het samenstellen precies welke opties wel of niet getoond moeten worden aan de standhouder.

Het systeem is ontworpen op een zeer gebruiksvriendelijke manier om zo snel en eenvoudig mogelijk tot het gewenste resultaat te komen.

Resultaat

Een online stand builder die inzetbaar is bij een grote reeks aan beurzen die samenwerken met Fairboost. Samen met hun partners kunnen de klanten snel en simpel de stand ontwerpen en worden 3D tekeningen werkelijkheid gemaakt.

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op