IT Innovation Partner

Replatforming van WooCommerce naar Shopify voor modest fashion merk Manzaram

Manzaram is een modest fashion retailer met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ze bieden een uitgebreide collectie mode voor elk gewenst moment. Met hun unieke modest fashion stijl hebben ze een trouwe klantenkring opgebouwd. Als groeiend merk in de modest fashion scene, was Manzaram op zoek naar een vernieuwde webshop die niet alleen hun merkidentiteit weerspiegelt, maar ook zorgt voor een accurate weergave van prijzen en voorraad, geïntegreerd met hun Avelon Retail Management System (RMS).
  • Programmeertaal
    Shopify, Avelon
  • Datum project
    Novemer 2022 - Maart 2023
Scroll

De opdracht

Als succesvolle offline retailer wilde Manzaram hun WooCommerce webshop opschalen. Ze stonden voor de uitdaging om een nieuwe webshop te lanceren in lijn met hun modest fashion identiteit. Voor Manzaram waren belangrijke doelstellingen het tonen van de juiste voorraad en prijzen aan hun klanten en het creëren van een integratie tussen hun Avelon RMS en de nieuwe webshop.

Mockup website Mazaram

De oplossing

Manzaram koos voor Notive vanwege onze expertise in Shopify en Avelon. Tijdens het implementatieproces werkten we nauw samen met het team van Manzaram. We ontwikkelden een nieuwe webshop met Shopify, met een thema dat de gewenste modest fashion uitstraling perfect vertegenwoordigde. 

De keuze om de webshop te ontwikkelen op Shopify komt vanwege het gebruiksgemak, de schaalbaarheid en de betrouwbare prestaties van het platform, wat essentieel is voor een groeiend merk als Manzaram. De flexibiliteit en de uitgebreide functionaliteiten van Shopify maakten het mogelijk om een webshop te creëren die naadloos aansloot op de unieke identiteit en behoeften van Manzaram.

Daarnaast integreerden we Shopify met Avelon door middel van een middleware-oplossing. Dit zorgt ervoor dat eental aan processen geautomatiseerd konden worden. We zorgden ervoor dat alle producten, varianten en voorraad automatisch werden gesynchroniseerd tussen Avelon en Shopify. Dit geautomatiseerde proces bespaarde enorm veel tijd en minimaliseerde het risico op fouten. Manzaram heeft nu real-time inzicht in beschikbare voorraad.

Het resultaat

Door nauw samen te werken met Notive, heeft Manzaram een succesvolle migratie doorgemaakt. De geautomatiseerde processen en integratie met Avelon hebben geleid tot operationele efficiëntie en tijdsbesparing. Handmatige taken zoals voorraadbeheer en prijsupdates nu geautomatiseerd zijn. 

Met de nieuwe Shopify webshop die hun modest fashion identiteit volledig omarmt, heeft Manzaram een webshop om hun klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ook overstappen naar Shopify?

Wil jij ook een webshop met Shopify laten bouwen of wil je een integratie met Shopify laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.
Neem contactop met onze business developer Elham

Ontdek onze Shopify projecten

Bekijk alle projecten