IT Innovation Partner

Business Innovation

De digitalisering van processen is tegenwoordig bijna onvermijdelijk. Door digitalisatie kunnen bedrijven hun processen efficiënter en sneller uitvoeren, waardoor er meer tijd vrijkomt voor andere taken. Maar hoe begin je met het digitaliseren en automatiseren van je processen? En hoe haal jij hier voordeel uit? Wij helpen je om tot de beste, innovatieve oplossing te komen!
Scroll

Onze diensten

Klantportelen en self-service portalen
Maatwerk webapplicaties
Processen automatiseren met IT automatisering
Notive middleware
IT landschap

AI inzetten bij bedrijven

Je kunt AI voor ontzettend veel verschillende doeleinden inzetten. Maar hoe kun je op een toegankelijke manier AI inzetten bij bedrijven? Hoe kun je een webshop nog meer conversie laten draaien en hoe maak je logistieke problemen oplosbaar? Lees verder over hoe je AI kan inzetten bij bedrijven!

Ontlast je klantenservice

Bij Notive creëren we AI chatbots die je klantenservice ontlasten. We kijken verder dan je vraagstuk en hoe een AI chatbot hierin het missende puzzelstuk kan zijn. Onze chatbots bieden non-stop ondersteuning, verwerken vragen met ongekende snelheid en precisie, en dragen bij aan het minimaliseren van wachttijden, wat direct leidt tot een hogere klanttevredenheid. 

Bewaar het overzicht

Met een klantenportaal heb je een online omgeving waarin jij als ondernemer informatie deelt met jouw klanten. Via dit portaal hebben de klanten toegang tot persoonlijke informatie, facturen, offertes of kunnen zij direct contact leggen met jouw bedrijf.

Het bouwen van een eigen unieke portal kan tijdrovend en complex zijn. Wij begrijpen dit maar al te goed! Wij nemen graag deze zorgen volledig uit handen zodat jij kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Ga veilig verder met Drupal

Drupal staat bekend om zijn flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel kleine websites als complexe, contentrijke portals. Het open-source karakter van Drupal biedt een kostenefficiënte oplossing met een brede community voor ondersteuning en innovatie. 

De modulaire opbouw maakt het mogelijk om functionaliteiten naar behoefte toe te voegen of aan te passen, wat Drupal bijzonder aanpasbaar maakt aan de unieke eisen van verschillende projecten. Bovendien biedt Drupal robuuste beveiligingsfuncties en uitgebreide toegankelijkheidsopties, waardoor het een betrouwbare en inclusieve keuze is voor organisaties die waarde hechten aan veiligheid en toegankelijkheid voor een breed publiek.

Maatwerk webapplicaties

Wat werkt, voor jou op maat gemaakte webapplicaties. Een stuk software dat bereikbaar is via het internet. Onafhankelijk van installatie! Webapplicaties of web apps kunnen je workflow gemakkelijker maken wat jouw tijd en geld bespaart. 

Wil jij een webapplicatie die precies doet wat jij nodig hebt? Dan ben je bij Notive aan het juiste adres! Wij bouwen namelijk maatwerk webapplicaties die perfect zijn afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een complexe e-commerce website, een planningstool of een CRM-systeem; wij realiseren het voor je.

Mockup Harmony Klantenportaal

In de praktijk

Sinds 2012 hebben we verscheidene webapplicaties kunnen ontwikkelen. Voor onze partner Harmony hebben we een klantenportaal ontwikkeld. Hierin kunnen de klanten van Harmony inzicht krijgen in hun persoons- en adresgegevens en biedt het de mogelijkheid om verzekeringen in te zien. 
Bespreek de mogelijkheden!

IT automatisering

Is jouw bedrijf toe aan een digitale boost? Wij zijn experts op het gebied van IT-automatisering en helpen jou graag om processen efficiënter en effectiever te laten verlopen.

Of het nu gaat om het integreren van verschillende systemen, het ontwikkelen van software op maat of het implementeren van cloud oplossingen: wij hebben de kennis in huis om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

IT-Landschap

Het IT-landschap is enorm omvattend: het observeert op welke manier verscheidene technische componenten binnen de organisatie met elkaar interacteren. Het ziet mogelijke verbanden en onderlinge afhankelijkheden tussen de data, de applicaties en services.

Bij Notive begrijpen wij de uitdagingen waar bedrijven voor staan, en daarom bieden wij hulp bij alle belangrijke stappen naar een veilig en toekomstbestendig IT-landschap.

Notive middleware

Bij het ontwikkelen van klantportalen of webapplicaties komt vaak een maatwerk tussenlaag bij kijken. De software die als brug dient tussen een besturingssysteem en de toepassingen die erop worden uitgevoerd, noemen we middleware.

De middleware vertaalt en communiceert tussen de verschillende platformen. Welk platform en toepassingen verbonden moeten worden, dat bepaal jij!

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Klaar om te innoveren?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.
Neem contact op met Elham!

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant