IT Innovation Partner

(Klant) portalen & Mijn-Omgevingen & Self service omgevingen

  • Geeft klanten inzicht in hun data
    Geef klanten inzicht in hun data
  • Vertrouwen bij klanten verhogen
    Vertrouwen bij klanten verhogen
  • 24/7 bereikbaar
    24/7 bereikbaar
Scroll

Eindeloze mogelijkheden

Als je een online portaal wilt laten bouwen, zijn de opties eindeloos. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een portaal waar klanten problemen kunnen aankaarten en eigen data kunnen inzien. Of je kiest voor een medewerkersportaal die jouw collega’s helpt om roosters in te zien, vakantiedagen aan te vragen en hun werkzaamheden in te plannen. 

Daarnaast kun je je portaal volledig in de huisstijl van jouw bedrijf gieten. Zo blijf je consistent in alle platforms/kanalen en creëer je herkenbaarheid bij je klanten.

Mockup Harmony klantenportaal

In de praktijk

We hebben al verschillende online portalen ontwikkeld voor onze klanten. Een voorbeeld hiervan is het klantenportaal voor onze partner Harmony. Hiermee hebben klanten gemakkelijk inzicht in hun persoonsgegevens, polisvoorwaarden en claims. Dit zorgt voor transparantie voor klanten en laat de klanttevredenheid stijgen. Ook een klantenportaal laten bouwen?
Ik wil meer weten!

Transparantie

Geef je klanten inzicht in hun data en gegevens. Dit zorgt voor openheid en transparantie, wat het vertrouwen van de klant weer zal verhogen. Daarnaast geeft dit klanten ook de mogelijkheid om gemakkelijk en snel bijvoorbeeld adreswijzigingen door te geven. Zo blijft hun data inzichtelijk en up-to-date.

Altijd bereikbaar

Met een klantportaal kunnen klanten zelf al actief op zoek naar het antwoord op hun vraag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uitgewerkte pagina’s met veelgestelde vragen of een chatbot waarmee hun zorgen/vragen worden weggenomen. Dit scheelt weer een hoop telefoontjes voor de klantenservice en je hoeft niet 24/7 bereikbaar te zijn.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ook een (klant) portaal laten bouwen?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.

Onze klant portalen

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant