IT Innovation Partner

eWarehousing

eWarehousing is gespecialiseerd in e-fulfilment en nemen alle logistieke aspecten van webwinkels uit handen. Ze bieden een opslagplek voor producten van veel webshops en zorgen daarnaast dat orders op tijd worden verzonden. Zo hoeven webshop eigenaren zelf geen bedrijfspand of personeel te betalen. 
  • Programmeertaal
    Symfony, React, Redis, MySQL, PHP, RabbitMQ, eWarehousing middleware, Paazl, Wolfpack
  • Datum project
    2012 - doorlopend
Scroll

De opdracht

Om het logistieke proces van eWarehousing te verbeteren waren ze op zoek naar een systeem waarin ze data van orders, verzending, verplaatsing, voorraadstanden en andere zaken in één keer kunnen zien.

Daarom hebben we een compleet maatwerk Warehouse Management System (WMS) ontwikkeld. Deze data wordt overzichtelijk en duidelijk samengebracht in één overkoepelend systeem dat naadloos aansluit op de wensen en capaciteiten van eWarehousing.

Mockup Warehouse Management Systeem

De oplossing

Door onderlinge communicatie tussen verschillende systemen, worden orders van externe webshops zoals onder andere Magento of WordPress, WooCommerce direct aangemaakt in het eWarehousing WMS en kan de bestelling zo snel mogelijk verwerkt worden en de deur uit richting consument!

Deze vereenvoudiging en versnelling van de logistiek is van groot voordeel voor zowel eWarehousing als de aangesloten webshophouders als de consument. 

Onze unieke WMS software brengt complexe data van inkomende en uitgaande orders samen tot een overzichtelijk dashboard. Hiernaast kan productinformatie zoals artikelnummers en EAN-codes eenvoudig ingezien worden in het systeem. Voorraadstanden printen of doormailen? Dat is geen probleem! Om administratie te vereenvoudigen hebben we ervoor gezorgd dat voorraadstanden en andere gegevens eenvoudig geëxporteerd kunnen worden met een druk op de knop!

Het resultaat

Dankzij het door ons ontwikkelde WMS weten orderpickers, inslag medewerkers en packers precies welke producten waarheen moeten en kunnen dagelijks duizenden orders foutloos worden verwerkt. De logistieke software zorgt ervoor dat orderpickers snel, efficiënt en nauwkeurig hun taken kunnen uitvoeren middels een Android handscanner die aangesloten is op het systeem.

Het resultaat is een geautomatiseerd warehouse management systeem dat continu in ontwikkeling is. De samenhang van data van inkomende en uitgaande orders resulteert in voorraadbeheer dat altijd up-to-date is en eenvoudig schaalbaar is naar grotere capaciteiten.

Dankzij de directe koppeling met de Android handscanners, is de efficiëntie en algehele capaciteit van het logistieke proces van eWarehousing aanzienlijk verhoogd.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Op zoek naar een webshop of mobiele app?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.
Elham helpt je graag verder!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten