IT Innovation Partner

Waarom je moet kiezen voor Lightspeed Payments

Ben je op zoek naar een geïntegreerde en efficiënte betalingsoplossing voor je webshop? Ontdek de kracht van Lightspeed Payments bij Notive! Als ervaren Lightspeed-partner kunnen we je helpen om de betalingsverwerking te vereenvoudigen en je klanten een naadloze winkelervaring te bieden.
Scroll

Wat is Lightspeed Payments?

Lightspeed Payments is een volledig geïntegreerd betalingssysteem dat speciaal is ontworpen voor het kassasysteem van Lightspeed-gebruikers. Het biedt een snelle en veilige manier om creditcard- en andere betaalmethoden te accepteren en maakt betalingen behapbaar. Met Lightspeed Payments heb je alles onder controle, van transacties tot terugbetalingen, en kun je genieten van snelle uitbetalingen op je bankrekening.

Wat kan je met Lightspeed Payments? 

Je kunt gebruik maken van populaire betaalmethoden, denk hierbij aan mobiel of contactloos afrekenen. Ook kun je gemakkelijk de rekening opdelen op producten of personen.Het betaalproces wordt versneld en eenvoudiger door de rekening te verdelen op basis van producten of individuen. Zo kan jij de beste klantervaring bieden! 

Waarom kiezen voor Lightspeed Payments?

Met Lightspeed Payments kun je je klanten snel en overal betalen met creditcards, pinpassen of via hun telefoon, terwijl je tegelijkertijd het afrekenproces versnelt en fouten voorkomt dankzij het automatische invoersysteem van jouw kassasysteem. Bovendien biedt Lightspeed Payments ingebouwde PCI-compliance, waardoor je gasten beschermd worden tegen fraude.

Voordelen

Geen maandelijks transactielimiet 

Geniet van onbeperkte betalingen zonder maandelijks transactielimiet,

Uitgebreide rapportages 

Ontvang heldere rapportages voor inzichten in de betalingen die je klanten doen 

Support vanuit Lightspeed

Krijg advies over hoe je terugvorderingen kunt beheren en fraude kunt voorkomen.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Lightspeed partner nodig?

Wil jij een Lightspeed webshop laten bouwen of zoek je en partner die jouw Lightspeed webshop kunt onderhouden en beheren? Onze Lightspeed experts staan al klaar!
Elham helpt je graag verder

Onze Lightspeed projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant