IT Innovation Partner

Migratie naar Lightspeed

Verken de mogelijkheden van een naadloze e-commerce migratie naar Lightspeed. Ontdek hoe Notive je begeleidt in de overgang naar dit platform. Waar snelheid, functionaliteit en groeipotentieel samenkomen voor een verbeterde online winkelervaring voor je klanten en een verbeterde gebruikerservaring voor de webshop houder.
Scroll

Ecwid overname

Ecwid, een Amerikaans e-commerceplatform dat klanten de mogelijkheid biedt snel zelfstandige online bedrijven te creëren, werd in 2021 verworven door Lightspeed. Het nieuwste e-commerceproduct van Lightspeed smelt de kenmerkende functies van Ecwid samen met het oorspronkelijke Lightspeed eCom-platform. Deze integratie opent de deuren voor webshophouders om hun klanten te bereiken, waar ze zich ook bevinden.

Waarom overstappen naar Lightspeed?

Lightspeed is een toonaangevend e-commerce platform dat speciaal is ontworpen voor retailers en horecaondernemingen. Met Lightspeed krijg je toegang tot krachtige functies en tools die je in staat stellen om je bedrijf te stroomlijnen en te laten groeien.

Lightspeed biedt branchespecifieke oplossingen en functies die zijn afgestemd op de unieke behoeften van retailers en horecaondernemingen. Of je nu een fysieke winkel hebt, een online webshop runt of een combinatie van beide, Lightspeed heeft de tools die je nodig hebt om je bedrijfsvoering te optimaliseren. Van voorraadbeheer en kassasystemen tot gedetailleerde rapportage en klantbeheer, Lightspeed biedt een alles-in-één oplossing om je bedrijf efficiënt te runnen.

Een ander voordeel van Lightspeed is de flexibiliteit en aanpasbaarheid. Met een gebruiksvriendelijke interface en talloze aanpassingsmogelijkheden kun je je webshop volledig naar wens ontwerpen en beheren. Bovendien biedt Lightspeed een uitgebreid ecosysteem van apps en integraties waarmee je de functionaliteit van je webshop kunt uitbreiden en aanpassen aan je specifieke behoeften.

Migreren naar Lightspeed

De overstap naar Lightspeed is een gestroomlijnd proces. Ons ervaren migratieteam staat klaar om je te begeleiden bij elke stap. We zorgen ervoor dat al je producten, klantgegevens en bestellingen veilig worden overgezet naar Lightspeed, zodat je snel weer operationeel bent op je nieuwe platform.

Maak je geen zorgen over technische complexiteit of onderbrekingen. Wij zorgen ervoor dat je vol vertrouwen de overstap maakt naar Lightspeed, met een verbeterde e-commerce-ervaring voor jou en je klanten.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Wil jij migreren naar Lightspeed?

Maak nu de overstap naar Lightspeed en ervaar een verbeterde e-commerce-ervaring voor jou en je klanten. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen begeleiden naar een succesvolle toekomst!

Lightspeed projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant