IT Innovation Partner

E-commerce oplossingen

Er komen vele verschillende aspecten bij kijken in jouw digitale landschap. Het beheren van je voorraad zowel fysiek als online, checkout optimalisatie of het juiste webshop design vinden passend bij jouw merk, de mogelijkheden lijken wel oneindig. Het is geen simpele taak om al deze digitale punten aan elkaar te knopen en dit allemaal in te zetten om jouw klanten de beste klantervaring te geven en zelf te groeien. Bij Notive kijken we verder dan je digitale vraagstuk en helpen wij jou écht met innoveren.
Scroll

Onze E-commerce oplossingen

Shopify webshops
Lightspeed webshop ontwikkeling
E-commerce replatforming bij Notive
API koppelingen en integraties
Premium e-commerce oplossingen zoals Headless e-commerce

Maatwerk

Bij populaire SaaS e-commerce platformen zoals Shopify en Lightspeed wordt er gebruikt gemaakt van een app store. Deze apps kunnen geïnstalleerd worden om je webshop uit te breiden met functionaliteiten. Denk aan functionaliteiten in bijvoorbeeld fulfillment, marketing automation of klantenservice. Toch kan het zo zijn dat de platformen niet de juiste app heeft voor jouw behoeftes en wensen. Hier komt onze Shopify maatwerk en Lightspeed maatwerk te pas! 

Wat werkt, voor jou op maat gemaakt. Door verder te kijken dan je digitale vraagstuk, actief samen te werken, kunnen wij jou helpen tot de kern van het probleem te komen. Onze maatwerk oplossingen helpen jou met het realiseren wat jij en je klant nodig hebben. Nog niet erover uit welk e-commerce platform het beste bij jou past? Ontdek je match met en krijg meer informatie over Shopify en Lightspeed in een duidelijk overzicht.

API-koppelingen 

Niet alleen kan je maatwerk inzetten om je digitale omgeving uit te breiden, maar ook API-koppelingen en integraties kunnen hierbij helpen. De tussenlaag die ontwikkelt wordt bij het creëren van een koppeling of integratie noemen wij: Notive middleware. Onze Notive middleware wordt secuur beveiligd. Dit is van belang als er vertrouwelijke data zoals persoonsgegevens verwerkt moeten worden. 

Processen als handmatig de boekhouding verwerken of het bijhouden van de voorraad kunnen geoptimaliseerd worden. Zo kan je voorkomen dat er dubbel verkocht wordt of dat de voorraad niet accuraat is. Dit bespaard jou tijd en kosten. 

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Begin met innoveren!

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.

Premium

Soms wil je je eigen weg gaan op het gebied van front-end, dat kan met een headless e-commerce platform! Front-end, wat is losgekoppeld van de back-end, geeft jou de mogelijkheid om rijke klantervaringen te bieden op verschillende kanalen en apparaten.

Of vergroot je e-commerce strategie, headless e-commerce geeft namelijk de mogelijkheid om een omnichannel te creëren. Bereik zo meer klanten door meer digitale touchpoint te creëren.

Onze E-commerce projecten

Alle cases

Mogelijk vind je dit ook interessant