IT Innovation Partner

Websites

Het belang van een professionele website kan niet worden overschat. Het is cruciaal voor elk bedrijf, ongeacht de branche waarin ze opereren. Een professionele website geeft je online aanwezigheid en geloofwaardigheid en zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen.
  • Online zichtbaarheid vergroten
    Online zichtbaarheid vergroten
  • Conversie verhogen
    Conversie verhogen
  • Verbeter klantenbinding
    Verbeter klantenbinding
Scroll

Onze diensten

Nieuw webdesign laten maken voor jouw webshop of website
Een Craft CMS website laten bouwen
Een WordPress website laten bouwen
UX-design en UI-design voor jouw website

Zichtbaarheid vergroten

Door een professionele website creëer je meer exposure en nieuwe kansen om te verkopen. Een website geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Op deze manier kunnen zij op elk gewenst moment informatie over jouw producten of diensten vinden.

Ook kan jouw website een tool zijn om klantrelaties te verbeteren. Door middel van contactformulieren, chatbots of e-mailadressen kunnen klanten gemakkelijk contact met je opnemen voor vragen of opmerkingen. Bovendien kun je door middel van jouw website regelmatig informatie delen over nieuwe producten of diensten die je aanbiedt.

Vertrouwen uitstralen

Met een professionele website kun je het imago van jouw bedrijf verbeteren en een solide online aanwezigheid vaststellen. Potentiële klanten zullen eerder geneigd zijn om jouw bedrijf serieus te nemen als je een goede website hebt.

Jouw website is vaak het eerste wat klanten tegenkomen over jouw bedrijf. Een slecht ontworpen website kan onprofessioneel en onbetrouwbaar overkomen, waardoor klanten worden afgeschrikt. Een professionele website kan helpen om vertrouwen op te bouwen bij jouw doelgroep en hen in staat stellen om efficiënt meer informatie over jouw bedrijf te vinden.

Klantreis innoveren

Het ontwerp van je website of shop is ontzettend belangrijk! De reis die je klanten afleggen door jouw digitale winkel is afhankelijk van hoe jij die inricht. Kunnen ze gemakkelijk bij de items of diensten komen waar ze naar op zoek zijn?

Geef je de juiste informatie waar ze naar op zoek zijn? Onze UX-experts zijn gespecialiseerd in het vertalen van jouw behoeftes en wensen in een professioneel webdesign.

Het juiste platform

Er bestaan talloze platformen om een website te ontwikkelen. Elk platform heeft zijn eigen unieke functies en uitbreidingsmogelijkheden die afhangen van jouw wensen en vereisten.

Bij Notive werken we nauw samen om de optimale oplossing voor jouw vraagstuk te onderzoeken, of dat nou Craft CMS, WordPress, Shopify, of een ander platform is ontdekken we gezamenlijk.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Wij kijken verder dan je digitale vraagstuk

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant