Laurentmuller Header

Laurent Muller nieuwe Lightspeed webshop

De opdracht

Laurent Muller is van oorsprong een Franse kunstenaar die meubels, foto's en schilderijen maakt. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en schrijft naast het maken van kunst ook gedichten. Als kunstenaar heeft Laurent Muller in veel grote steden gewoond, maar tegenwoordig maakt hij zijn kunstwerken vanuit zijn kantoor in Amsterdam. Op het moment maakt hij veel unieke keramieke potten en vazen die ook te zien zijn op zijn Instagram.

De kunst die Laurent maakt presenteerde hij eerst via zijn Instagram, maar hij merkte dat hij op zoek was naar een online platform waarop hij ook zijn kunst kan verkopen. Toen kwam hij bij ons terecht. Samen met Laurent hebben wij gekeken naar een passende oplossing waarop hij makkelijk zijn producten kan aanbieden met een eigen uniek design.

We hebben gekozen voor een Lightspeed oplossing, omdat Lightspeed een laagdrempelige webshop biedt die Laurent eenvoudig zelf kan beheren. Voor het design van de webshop hebben we een bestaand Lightspeed thema gepakt en deze is door onze UX designers zodanig aangepast en vormgegeven dat deze past binnen de stijl die Laurent Muller wil uitdragen. Ook hebben we de shop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat bezoekers makkelijk een product kunnen afrekenen.

Laurentmuller Visual

Maatwerk webshop

Dankzij de nieuwe Lightspeed webshop kan Laurent eenvoudig zijn kunst online verkopen in zijn eigen unieke stijl. De vormgeving van de shop helpt bij het uitdragen van Laurent Mullers eigen merk en straalt luxe en kwaliteit uit. Ook kan hij nu zelf makkelijk producten toevoegen aan zijn webshop om te verkopen.

Resultaat

De shop is gebruiksvriendelijk op zowel web als mobiel. Hierdoor is het voor bezoekers erg eenvoudig om een product van Laurent af te rekenen. Het framework van Lightspeed, de omgeving die bedoeld is als basis voor de software applicatie, geeft Laurent ook de mogelijkheid om eenvoudig blogs over zijn werkwijze of andere informatie op de website te plaatsen.

Hiernaast hebben we een flink aantal producten toegevoegd voor Laurent en vult hij zijn assortiment zelf verder aan wanneer hij meer producten maakt op de webshop. Door kunst te verkopen via een online platform als Lightspeed kan Laurent Muller een veel groter aantal mensen bereiken en uiteindelijk zijn omzet verhogen.

Bekijk webshop

Wil jij ook een unieke webshop laten bouwen?

Wij kunnen je daarmee helpen!

Neem contact op