IT Innovation Partner

Hoe bouw je een webshop?

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag een webshop laten bouwen? Of ben je al in het bezit van een webshop en zoek je een partij om een nieuwe webshop te maken? Dan kunnen wij jou helpen! Wij van Notive zijn gespecialiseerd in webshops, apps en user experience design en leveren graag maatwerk webshops voor uw bedrijf. Maar waar moet je allemaal naar kijken als je een webshop wil laten bouwen?
Scroll

Soorten platformen

Als je een webshop wil laten bouwen, is het ten eerste belangrijk dat je een e-commerce platform uitkiest die past bij de missie en visie van je bedrijf. Wij hebben ervaring met Lightspeed, Craft CMS, Shopify en WooCommerce. Weten welk platform geschikt is om jouw webshop mee laten bouwen? Wij lichten ze hieronder kort toe:

Lightspeed

Lightspeed is een geschikt e-commerce platform voor bedrijven die een webshop willen bouwen, al hebben of op zoek zijn naar een totaaloplossing. Ook voor MKB retailers is het een fijne software, omdat je makkelijk je kassasysteem aan je webshop koppelt.

Lightspeed is een Saas pakket, wat betekent dat je niet meer hoeft te coderen. Je kan dus snel een webshop neerzetten, alleen zit je wel vast aan een template.

Shopify

Shopify is geschikt voor kleine, grote en corporate bedrijven die een webshop willen bouwen. Het is een eenvoudige e-commerce software die ook de mogelijkheid biedt om oplossingen op maat te ontwikkelen.

Ook groeit het systeem met je webshop mee. In de Shopify app store kan je ook veel apps en integraties aan je webshop toevoegen of kan je deze door ons laten bouwen.

Craft CMS

Craft CMS is geschikt voor bedrijven die niet willen werken met standaard templates. Het is een gebruiksvriendelijk content management systeem wat ook als webshop kan worden gebruikt met de plugin: Craft Commerce.

Verder kan je makkelijk maatwerk oplossingen bouwen in het systeem. Je hebt voor dit e-commerce systeem wel technische kennis nodig en dus is het handig om een partij in te schakelen die dit kan bieden zoals Notive!

WooCommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress en is geschikt voor bedrijven die eenvoudige producten met weinig variaties willen verkopen. Het is dus zeer geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die een makkelijke webshop willen maken.

Ook moet je WooCommerce zelf hosten waardoor je je bestanden van je winkel op je eigen server moet zetten.

Experts in het bouwen van webshops

Een website inclusief webshop? Shopify of toch Lightspeed? Gebruiksvriendelijk design? Bij Notive staan onze experts klaar om jou te adviseren over alle mogelijkheden die het beste passen bij jouw webshop wensen! Onze developers en designers denken graag met je mee.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Klaar om een webshop te laten bouwen?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.

Webshops die wij gebouwd hebben

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant