IT Innovation Partner

Shopify - Apps & integraties

Als Shopify partner zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webshops en koppelingen waarmee je jouw kassasysteem kan integreren in je webshop.
Scroll

Breid je webshop uit

Als je een webshop wilt laten bouwen, kan je kiezen uit verschillende e-commerce platforms waarvan Shopify er één van is. Dit platform heeft een gebruiksvriendelijk imago en leent zich uitstekend voor het bouwen van een professionele webshop.

Naast alle basis functionaliteiten die een Shopify webshop met zich mee brengt, biedt het platform ook de optie om je webshop verder uit te breiden met apps en integraties. Wil jij een app of integratie gebruiken voor jouw Shopify webshop? Lees dan verder.

Wat zijn de mogelijkheden?

Om inzichtelijk te maken welke Shopify oplossingen wij aanbieden, hebben we een aantal apps en integraties op een rijtje gezet. Staat er niet bij wat je zoekt? Bel ons om jouw idee te bespreken.

Betaalkoppeling

We bouwen veilige en betrouwbare koppelingen tussen de Shopify API en verschillende betaalproviders. De koppeling met Shopify wordt omgevormd tot een Shopify app.

Integratie kassasysteem

Door het kassasysteem van je fysieke winkel te integreren in je Shopify webshop, is jouw voorraad altijd up-to-date. Na het afrekenen worden jouw producten direct gesynchroniseerd met de digitale voorraad waardoor je nooit meer koopt dan dat je op voorraad hebt.

Integratie magazijn en voorraad

Wij integreren jouw werkprocessen met elkaar zodat magazijn en voorraad naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor voorkom je foutieve voorraden of dubbele verkopen door een betrouwbare koppeling tussen jouw webshop en leverancier.

Integratie boekhouding

Bespaar tijd door je boekhouding te automatiseren voor jouw webshop.

De techniek achter Shopify apps & integraties

Bij de meeste apps en integraties ontwikkelen wij een maatwerk tussenlaag. Deze tussenlaag, oftewel middleware, maakt het mogelijk om verschillende systemen aan elkaar te koppelen en samen te voegen zodat je een overzichtelijk dashboard of instellingen scherm krijgt.

Deze middleware is goed beveiligd zodat we zonder zorgen gevoelige data zoals betaal- of boekingsgegevens kunnen verwerken in onze systemen. Hierbij houden we sterk rekening met de AVG wet- en regelgeving.

De mogelijkheden rondom de ontwikkeling van apps en integraties voor Shopify zijn eindeloos. Wij vinden altijd wel een oplossing voor jouw idee. Door de open structuur van Shopify kan er makkelijk gesleuteld worden aan de achterkant van het framework waardoor er veel ruimte is voor de ontwikkeling van apps en integraties.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Een Shopify koppeling ontwikkelen?

Heb jij niet genoeg aan de basis functionaliteiten van Shopify en wil jij een maatwerk app of integratie op maat laten bouwen? Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.

Onze Shopify webshops

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant