Fashionbrands Header

Lightspeed koppeling voor Fashionbrands

De opdracht

Fashionbrands, bekend op de Lijnbaan in Rotterdam van onder andere de winkels Donna Guy en Aspact heeft onlangs een gloednieuwe Lightspeed webshop laten bouwen. Om een naadloze aansluiting op het door Fashionbrands gebruikte Retail Management Systeem te verzorgen hebben we een maatwerk koppeling gebouwd tussen Lightspeed en Avelon RMS.

Fashionbrands maakt gebruik van een RMS om alle product data zoals maten, prijzen en gerelateerde productinformatie te beheren. Door middel van het door ons ontwikkelde Notive Middleware kunnen we de benodigde data uit het RMS extraheren om deze vervolgens te vertalen naar een juist formaat en door te sturen naar Lightspeed en vice versa. De uitdaging hierbij was het omzetten van kledingmaten vanuit Avelon naar Lightspeed; er moet rekening worden gehouden met verschillende soorten maten (Amerikaanse, Europese, etc.).

Naadloos geïntegreerd

De efficiënte opbouw van de koppeling maakt communicatie zonder vertraging tussen de twee systemen mogelijk. Bovendien blijft dankzij de integratie met Avelon het RMS de leidende factor voor alle productgegevens, waardoor consistentie gewaarborgd kan worden en er niet handmatig gegevens moeten worden gekopieerd.

Resultaat

Dankzij de koppeling tussen Lightspeed en Avelon RMS wordt alle productdata eenvoudig en snel gesynchroniseerd met de webshop. Wijzigingen in productgegevens hoeven niet meer handmatig worden overgenomen en ingevoerd in de Lightspeed backend, maar worden automatisch verwerkt door de maatwerk koppeling.

Meer weten over maatwerk Lightspeed?

We vertellen je er graag meer over!

Neem contact op