IT Innovation Partner

BigCommerce

BigCommerce is een e-commerce platform dat bedrijven van alle groottes helpt om hun online winkel te lanceren, te beheren en te laten groeien. Met een uitgebreide reeks functies en een solide infrastructuur, staat BigCommerce bekend om zijn flexibiliteit en schaalbaarheid.
Scroll

Het Vermogen van BigCommerce Begrijpen

BigCommerce is niet zomaar een e-commerce platform; het is een krachtige tool die is ontworpen om online verkoop te stimuleren. Met een open SaaS-oplossing en een flexibele API, biedt BigCommerce bedrijven de mogelijkheid om hun winkel aan te passen aan hun unieke behoeften.

Belangrijkste Kenmerken van BigCommerce

Als reactie op de steeds veranderende e-commerce landschap en om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne ondernemers, blijft BigCommerce innoveren. Het platform introduceert regelmatig nieuwe en verbeterde functies, waardoor ondernemers voorop blijven lopen in de digitale markt. Hieronder vind je enkele van de recente toevoegingen die BigCommerce heeft doorgevoerd om zijn gebruikers een voorsprong te geven:

 • AI-gedreven aanbevelingen: Verhoog de conversie met op AI-gebaseerde productaanbevelingen en personalisatie.
 • Uitgebreide SEO tools: Verbeter de online zichtbaarheid van je winkel met geavanceerde SEO-opties.
 • Verbeterde betalingsintegraties: Bied klanten meerdere betalingsopties met geïntegreerde gateways zoals Apple Pay, Google Pay en meer.
 • Internationale uitbreidingsmogelijkheden: Ondersteuning voor meerdere valuta's en talen, waardoor bedrijven gemakkelijk over de grenzen heen kunnen verkopen.

Voordelen van het Kiezen voor BigCommerce

Het kiezen van het juiste e-commerce platform kan het verschil maken tussen succes en stagnatie in de digitale markt. Een platform moet meer bieden dan alleen een online ruimte om producten te verkopen; het moet ondernemers ook ondersteunen bij hun groei, efficiëntie en het bieden van uitzonderlijke klantervaringen. BigCommerce staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende functies, maar ook om de voordelen die het biedt aan zijn gebruikers. Hier zijn enkele redenen waarom ondernemers steeds weer voor BigCommerce kiezen:

 1. Schaalbaarheid: Of je nu een kleine startup bent of een groot bedrijf, BigCommerce groeit met je mee.
 2. Geen eenmalige vergoedingen: Transparante prijsstelling zonder verborgen kosten.
 3. Uitgebreide partner app marketplace: Toegang tot een netwerk van best-in-breed technologiepartners.
 4. Optimaal voor alle apparaten: Een responsief ontwerp dat zorgt voor een naadloze winkelervaring op elk apparaat.

BigCommerce en Shopify

BigCommerce en Shopify zijn beide prominente SaaS e-commerce platforms. BigCommerce, bekend om zijn open SaaS-aanpak en flexibele API, biedt geavanceerde functies zoals headless commerce en rekent geen transactiekosten. Het heeft een uitgebreide App Marketplace en ondersteunt een breed scala aan betalingsgateways. Shopify, aan de andere kant, staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en snelle setup, met een uitgebreide app store en een eigen betalingsgateway, Shopify Payments. Hoewel beide platforms 24/7 klantenservice bieden, hebben ze elk hun eigen set thema's, SEO-tools en internationale verkoopmogelijkheden.

Voor een uitgebreide vergelijking tussen BigCommerce en Shopify en om te begrijpen welk platform het beste bij jouw behoeften past, raden we je aan om onze gedetailleerde vergelijkingspagina te bezoeken.

BigCommerce kosten

BigCommerce biedt verschillende prijsplannen aan om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse bedrijven. 

 • Standard: $39 per maand, maar als je kiest voor jaarlijkse facturering, is het $29 per maand.
 • Plus: $105 per maand, maar met jaarlijkse facturering komt het neer op $79 per maand.
 • Pro: $399 per maand, en bij jaarlijkse facturering is het $299 per maand.
 • Enterprise: Voor dit plan zijn de tarieven op maat gemaakt, gebaseerd op de online omzet van een klant. Voor specifieke prijzen wordt aangeraden contact op te nemen met BigCommerce.

De prijsstelling van BigCommerce is transparant en er zijn geen verborgen kosten of transactiekosten. Het is belangrijk om het juiste plan te kiezen dat past bij de behoeften en het budget van je bedrijf. Bovendien biedt BigCommerce regelmatig promoties en kortingen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve e-commerce oplossing.

Veelgestelde Vragen over BigCommerce

 1. Wat zijn de voordelen van het gebruik van BigCommerce voor mijn online winkel? BigCommerce biedt schaalbaarheid, flexibiliteit, en een reeks krachtige tools die je helpen om je online winkel te optimaliseren en je verkoop te verhogen.
 2. Hoe vergelijkt BigCommerce zich met WooCommerce? Terwijl WooCommerce een plug-in is voor WordPress, is BigCommerce een stand-alone platform dat meer geavanceerde functies en grotere schaalbaarheid biedt.
 3. Is BigCommerce een geschikte keuze voor kleine bedrijven? Ja, BigCommerce is ontworpen om bedrijven van alle groottes te ondersteunen, van startups tot grote ondernemingen.
 4. Kan ik BigCommerce gemakkelijk integreren met andere platforms en tools? Absoluut! BigCommerce biedt een flexibele API en een uitgebreide app-marktplaats, waardoor integratie met andere tools en platforms eenvoudig is.

Conclusie

BigCommerce is een flexibel en krachtig e-commerce platform dat bedrijven helpt om online succes te behalen. Met een scala aan functies en voordelen die het onderscheiden van andere platforms, is het een uitstekende keuze voor veel bedrijven.

Ontwikkel je BigCommerce webshop met Notive

BigCommerce webshop beginnen?

Denk je er over na om een BigCommerce webshop te beginnen? Ons team van digitale architecten, developer en designers staat al klaar. Neem contact op voor vrijblijvend advies.
Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk alle projecten

Misschien vind je dit ook interessant