IT Innovation Partner

BigCommerce

BigCommerce is een e-commerce platform dat bedrijven van alle groottes helpt om hun online winkel te lanceren, te beheren en te laten groeien. Met een uitgebreide reeks functies en een solide infrastructuur, staat BigCommerce bekend om zijn flexibiliteit en schaalbaarheid.
Scroll

Het Vermogen van BigCommerce Begrijpen

BigCommerce is niet zomaar een e-commerce platform; het is een krachtige tool die is ontworpen om online verkoop te stimuleren. Met een open SaaS-oplossing en een flexibele API, biedt BigCommerce bedrijven de mogelijkheid om hun winkel aan te passen aan hun unieke behoeften.

Belangrijkste Kenmerken van BigCommerce

 • Headless Commerce: Hiermee kunnen bedrijven hun frontend en backend scheiden, wat meer flexibiliteit biedt in het ontwerp en de gebruikerservaring.
 • Flexibiliteit van API: Maak aangepaste integraties en uitbreidingen met een krachtige en flexibele API.
 • Omnichannel Strategie: Verkoop op meerdere platforms en integreer naadloos met populaire marktplaatsen en sociale media kanalen.
 • Robuuste Beveiliging: Betrouwbare beveiligingsmaatregelen om de gegevens van zowel verkopers als klanten te beschermen.

Voordelen van het Kiezen voor BigCommerce

We hebben de voordelen van een webshop op BigCommerce voor je op een rijtje gezet:

 1. Schaalbaarheid: Of je nu een kleine startup bent of een groot bedrijf, BigCommerce groeit met je mee.
 2. Geen eenmalige vergoedingen: Transparante prijsstelling zonder verborgen kosten.
 3. Uitgebreide partner app marketplace: Toegang tot een netwerk van best-in-breed technologiepartners.
 4. Optimaal voor alle apparaten: Een responsief ontwerp dat zorgt voor een naadloze winkelervaring op elk apparaat.

BigCommerce en Shopify

BigCommerce en Shopify zijn beide prominente SaaS e-commerce platforms. BigCommerce, bekend om zijn open SaaS-aanpak en flexibele API, biedt geavanceerde functies zoals headless commerce en rekent geen transactiekosten. Het heeft een uitgebreide App Marketplace en ondersteunt een breed scala aan betalingsgateways. Shopify, aan de andere kant, staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en snelle setup, met een uitgebreide app store en een eigen betalingsgateway, Shopify Payments. Hoewel beide platforms 24/7 klantenservice bieden, hebben ze elk hun eigen set thema's, SEO-tools en internationale verkoopmogelijkheden.

BigCommerce kosten

BigCommerce biedt verschillende prijsplannen aan om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse bedrijven. 

 • Standard: $39 per maand, maar als je kiest voor jaarlijkse facturering, is het $29 per maand.
 • Plus: $105 per maand, maar met jaarlijkse facturering komt het neer op $79 per maand.
 • Pro: $399 per maand, en bij jaarlijkse facturering is het $299 per maand.
 • Enterprise: Voor dit plan zijn de tarieven op maat gemaakt, gebaseerd op de online omzet van een klant. Voor specifieke prijzen wordt aangeraden contact op te nemen met BigCommerce.

De prijsstelling van BigCommerce is transparant en er zijn geen verborgen kosten of transactiekosten. Het is belangrijk om het juiste plan te kiezen dat past bij de behoeften en het budget van je bedrijf. Bovendien biedt BigCommerce regelmatig promoties en kortingen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve e-commerce oplossing.

Veelgestelde Vragen over BigCommerce

 1. Wat zijn de voordelen van het gebruik van BigCommerce voor mijn online winkel? BigCommerce biedt schaalbaarheid, flexibiliteit, en een reeks krachtige tools die je helpen om je online winkel te optimaliseren en je verkoop te verhogen.
 2. Hoe vergelijkt BigCommerce zich met WooCommerce? Terwijl WooCommerce een plug-in is voor WordPress, is BigCommerce een stand-alone platform dat meer geavanceerde functies en grotere schaalbaarheid biedt.
 3. Is BigCommerce een geschikte keuze voor kleine bedrijven? Ja, BigCommerce is ontworpen om bedrijven van alle groottes te ondersteunen, van startups tot grote ondernemingen.
 4. Kan ik BigCommerce gemakkelijk integreren met andere platforms en tools? Absoluut! BigCommerce biedt een flexibele API en een uitgebreide app-marktplaats, waardoor integratie met andere tools en platforms eenvoudig is.

Conclusie

BigCommerce is een flexibel en krachtig e-commerce platform dat bedrijven helpt om online succes te behalen. Met een scala aan functies en voordelen die het onderscheiden van andere platforms, is het een uitstekende keuze voor veel bedrijven.

Ontwikkel je BigCommerce webshop met Notive

BigCommerce webshop beginnen?

Denk je er over na om een BigCommerce webshop te beginnen? Ons team van digitale architecten, developer en designers staat al klaar. Neem contact op voor vrijblijvend advies.
Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk alle projecten

Misschien vind je dit ook interessant