Case Dockparts

De opdracht

Dockparts is dé webshop voor iedereen die een boot of jacht heeft. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan met dock accessoires en materialen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Zo kun je bij Dockparts terecht voor bijvoorbeeld bumpers of een compleet drijvende steiger die op maat gemaakt wordt. Niet alleen verkopen ze producten, maar ook geven ze advies hoe je het beste je boot kan aanmeren in de jachthaven. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de watersport en is een van de grootste spelers op gebied van water constructie.

Arian de Jong, eigenaar van Dockparts, was op zoek naar een manier om Dockparts ook online vindbaar te maken. Hij had nog geen webshop voor zijn bedrijf en was daarom op zoek naar een geschikt platform om de producten van Dockparts online aan de man te brengen. Hij was op zoek naar light weight webshop die hij ook makkelijk zelf kan beheren. Daarom hebben wij gekozen om de webshop met Lightspeed te bouwen.

Dockparts Webshop Lightspeed

Makkelijk watersport producten bestellen en opslaan

Wij hebben gekozen voor Lightspeed template die past bij de branche waar Dockparts zich in bevindt. Deze template hebben wij met onze expertise aangepast zodat deze aansluit bij de huisstijl en producten van Dockparts.

Daarnaast hebben we gekozen voor blauwtinten en hebben we in de header van de homepage bewegende foto's toegevoegd zodat de product categorieën meteen duidelijk zijn voor bezoekers. Ook staan de USP's van Dockparts vermeld op de productpagina's, zodat bezoekers niet hoeven te zoeken naar informatie over verzending of montage. Dit zorgt ervoor dat bezoekers sneller over gaan tot aankoop en dus voor meer conversie!

Resultaat

Met de nieuwe Lightspeed webshop kan Dockparts gemakkelijk hun producten aanbieden aan klanten. Met het ontworpen design komt de huisstijl van Dockparts mooi naar voren en ook worden producten duidelijk weergeven. Met de product vergelijk feature en de wishlist kunnen klanten ook makkelijk producten met elkaar afwegen.

Zo hebben we Dockparts geholpen om hun naamsbekendheid ook online uit te breiden en zo meer omzet te behalen uit hun bedrijf!

Bekijk webshop

Ook een professionele webshop bouwen?

Wij kunnen jouw webshop bouwen!

Start vandaag