Sfeerafbeelding van een medewerker van eWarehousing

Ons WMS brengt een nieuwe standaard in fulfilment

De opdracht

Voor eWarehousing hebben we een compleet maatwerk Warehouse Management System (WMS) ontwikkeld waarmee inzicht geboden wordt in orders, verzendingen, verplaatsing, voorraadstanden en alle andere zaken die men in een warenhuis nodig heeft. Deze data wordt overzichtelijk en duidelijk samengebracht in één overkoepelend systeem dat naadloos aansluit op de wensen en capaciteiten van eWarehousing.

Dankzij het door ons ontwikkelde WMS weten orderpickers, inslagmedewerkers en packers precies welke producten waarheen moeten en kunnen dagelijks duizenden orders foutloos worden verwerkt. De logistieke software zorgt ervoor dat orderpickers snel, efficiënt en nauwkeurig hun taken kunnen uitvoeren middels een Android handscanner die aangesloten is op het systeem.

Door onderlinge communicatie tussen verschillende systemen, worden orders van externe webshops zoals onder andere Magento of Wordpress Woocommerce direct aangemaakt in het eWarehousing WMS en kan de bestelling zo snel mogelijk verwerkt worden en de deur uit richting consument! Deze vereenvoudiging en versnelling van de logistiek is van groot voordeel voor zowel eWarehousing als de aangesloten webshophouders als de consument.

Mock-up van het eWarehousing WMS

Inzicht in het voorraadbeheer

Onze unieke WMS software brengt complexe data van inkomende en uitgaande orders samen tot een overzichtelijk dashboard. Hiernaast kan productinformatie zoals artikelnummers en EAN-codes eenvoudig ingezien worden in het systeem. Voorraadstanden printen of doormailen? Dat is geen probleem! Om administratie te vereenvoudigen hebben we ervoor gezorgd dat voorraadstanden en andere gegevens eenvoudig geëxporteerd kunnen worden met een druk op de knop!

Resultaat

Het resultaat is een geautomatiseerd warehouse management systeem dat continu in ontwikkeling is. De samenhang van data van inkomende en uitgaande orders resulteert in voorraadbeheer dat altijd up-to-date is en eenvoudig schaalbaar is naar grotere capaciteiten. Dankzij de directe koppeling met de Android handscanners, is de efficiëntie en algehele capaciteit van het logistieke proces van eWarehousing aanzienlijk verhoogd.

eWarehousing illustratie gemaakt door Infilmer en Patswerk

jouw logistieke proces optimaliseren?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op