De opdracht

Nee Make-up Milano is een professionele make-up lijn, gebruikt voor én door de belangrijkste en bekendste make-up artiesten. De make-up lijn bestaat al 20 jaar en is ontstaan in Lissone, vlakbij Milaan. Door de kwaliteit werden de topproducten al snel naar de beauty en cosmetica wereld geëxploiteerd, zowel op de nationale als internationale markt. Niet alleen Nee make-up Milano maar ook andere merken als Da Vinci en Perfect Skin zijn voor zowel de consument als ondernemer te bestellen via de website.

Professioneel design met automatisering

Nee make-up bestond uit twee platformen. Een Lightspeed webshop voor particulieren en een Lightspeed webshop voor ondernemingen. Beide webshops waren op het gebied gebruikerservaring en visueel design aan verbeteringen toe om de conversie te verhogen. Wij hebben deze twee webshops samengevoegd tot een Lightspeed webshop met een nieuw homepage design. Door de fijne communicatie met onze partner konden we makkelijk de wensen toepassen. Naast deze verbeteringen op visueel vlak zijn we samen op zoek gegaan om ook werkprocessen in de back-end te automatiseren en het importeren van producten te vergemakkelijken. Dit zal in een door ontwikkeltraject verder worden uitgebouwd.

Resultaat

De nieuwe gecombineerde webshop heeft een unieke kleurenpalet gebaseerd op de wensen van de klant. Deze aarde-tinten, die een clean en natuurlijke uitstraling hebben passen perfect naast de huidskleuren van de afgebeelde modellen. De webshop is modern en gericht op conversie.

De vernieuwde webshop check je hier.

Heeft jouw webshop ook een upgrade nodig?

Laat ons jou helpen!

Begin vandaag nog