IT Innovation Partner

Shopify Editions Winter 2024

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen binnen Shopify met Shopify Editions. Tweemaal per jaar presenteert Shopify essentiële updates en functies, speciaal ontwikkeld om jouw online onderneming te transformeren. Elke editie biedt unieke mogelijkheden om je verkoop te stimuleren en je werkprocessen te optimaliseren. Ontdek wat er nieuw is bij de Shopify Editions winter 2024.
Scroll

Conversie verbeteraars

Er zijn ontzettend veel nieuwe Shopify features aangekondigd en dit zijn de features die jouw conversie gaan boosten: 

  • Nieuwe Hardware voor Shopify POS: Introductie van geavanceerde hardware, met voordelen zoals verbeterde betalingsopties en connectiviteit.
  • Shop-campagnes: Mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken door middel van gerichte marketingcampagnes.
  • AI voor Productfotografie: Gebruik AI om productfoto's automatisch te verbeteren, wat de presentatie van producten optimaliseert.
  • Product Merchandising & Shopify Combined Listings: Een gestroomlijnde manier om productvarianten effectiever te beheren en presenteren.
  • Slimmere Zoekfunctie: Een intelligente zoekfunctie die beter de intentie van klanten begrijpt, voor relevantere zoekresultaten.
  • Shopify Subscriptions App: Flexibele abonnementsmodellen voor producten, direct beheerbaar vanuit Shopify.
  • Uitbreiding Bundels & Kortingen: Meer opties voor het creëren van productbundels en het aanbieden van kortingen.
  • Checkout Innovaties: Verbeterde checkout-ervaring met nieuwe API's en functies, voor een sneller en soepeler afrekenproces.
  • Shop Pay Uitbreidingen: Uitgebreidere integratie- en gebruiksmogelijkheden van Shop Pay.
  • Nieuwe prestatie dashboard: Hou de drie Core Web Vitals bij van je Shopify webshop bij in het vernieuwde dashboard. 

Belangrijk om te weten is dat niet alle functies direct beschikbaar zullen zijn in Nederland, wat afhankelijk is van lokale ondersteuning en regelgeving. Controleer dan ook de beschikbaarheid per regio om optimaal van deze updates te profiteren.

Shopify maakt het makkelijk

De nieuwe functies van Shopify Editions Winter '24 bieden geavanceerde tools die de klantenervaring verbeteren en de verkoop kunnen stimuleren. Met ontwikkelingen zoals AI voor productfotografie, slimmere zoekfuncties, en flexibele abonnementsmodellen, kunnen verkopers hun aanbod beter afstemmen op de wensen van de klant. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien zorgen de checkout aanpassingen en Shop Pay uitbreidingen voor een vlottere afrekenervaring, wat de kans op conversie aanzienlijk verhoogt. De combinatie van nieuwe functies maakt Shopify webshops nog aantrekkelijker voor consumenten, wat de toekomstige verkoop positief zal beïnvloeden.

Ontdek nieuwe Shopify features in de Shopify editions winter 2024

Scoren met Shopify?

Wil jij je Shopify webshop uitbreiden met de nieuwste features? Wij helpen je graag verder! Onze Shopify experts staan al klaar. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Bekijk onze Shopify projecten

Bekijk al onze projecten

Lees verder over Shopify