Systeemintegratie

Systeemintegraties en koppelingen

  • Home
  • Systeemintegraties en API-koppelingen

Systeemintegraties en API-koppelingen

Wesley 1
Wesley - 5 minuten


Als je een koppeling of integratie wilt ontwikkelen, komt er vaak een maatwerk tussenlaag aan te pas om systemen aan elkaar te koppelen. De tussenlaag die wij ook wel de Notive middleware noemen, bouwen wij goed beveiligd zodat we vertrouwelijke data zoals boekhouding- of betaalgegevens makkelijk kunnen behandelen en verwerken in onze systemen. Hierbij houden we sterk rekening met de AVG wet- en regelgeving. Door een integratie te bouwen kun je systemen samenvoegen waardoor je processen automatiseert wat veel tijd en geld bespaart. In dit artikel vertellen we je alles over het bouwen van systeemintegraties en koppelingen.


Bedrijfsprocessen automatiseren door een integratie

Moet je op dit moment nog te veel stappen doorlopen met bijvoorbeeld je boekhouding of het up-to-date houden van je voorraad? Door het bouwen van een koppeling of integratie met bijvoorbeeld Exact kan dit verholpen worden. Ook hebben we ervaring met het integreren van kassasystemen, magazijn en voorraad waardoor je dubbele verkopen en foutieve voorraden voorkomt. Ook kunnen wij integraties bouwen waarmee je makkelijk artikelinformatie bij verschillende leveranciers kan opvragen en dit automatisch kan doorzetten. Neem eens een kijkje bij ons case overzicht om te zien wat we zoal gebouwd hebben!

Systeem integratie middels een API-koppeling

Als je systemen op elkaar wilt laten aansluiten, kan dit worden gedaan met een API-koppeling. Die dienst als communicatie stuk tussen de 2 systemen en brengt de data van het ene naar het andere systeem. Meer weten over systeemintegraties door een API-koppeling? Wij vertellen je er graag meer over!

Een integratie bouwen in een E-commerce platform


Tegenwoordig kan je in veel E-commerce platforms koppelingen of integraties bouwen. Zo hebben we in Lightspeed bijvoorbeeld al veel betaalkoppelingen mogen maken. Ook voor Shopify en Magento kunnen we integraties en apps ontwikkelen die processen automatiseren.

Een betaalkoppeling bouwen


Door het bouwen van een betaalkoppeling kan je een betalingsmogelijkheid zoals Ideal toevoegen aan een webshop en dit kan de markt waarop de betaalkoppeling wordt aangeboden zeer vergroten. Zo hebben wij al vele betaalkoppelingen mogen maken voor bijvoorbeeld Klarna en Mollie met platformen als Lightspeed en Shopify. Bekijk eens ons project met Mollie om te ontdekken hoe we hun betaalkoppeling hebben ontwikkeld! Wil je ook gebruik maken van de Mollie betalingskoppeling? Gebruik dan onze link.

Integratie voorraden en productinformatie


Integreer jouw werkprocessen met elkaar zodat magazijn en voorraad naadloos op elkaar aansluiten. Voorkom hierdoor foutieve voorraden of dubbele verkopen door een koppeling tussen je webshop en leverancier. Voer je alle productinformatie nu nog handmatig in? Je kan via een integratie ervoor zorgen dat je deze informatie zo kan overnemen van een andere website of systeem!


Integratie fysieke kassasystemen


Heb je een fysieke winkel? Integreer dan je kassasysteem met je webshop zodat alle voorraad realtime beschikbaar is en je dubbele verkopen voorkomt. Na het afrekenen worden jouw producten direct gesynchroniseerd met je digitale voorraad!

Mollie Payments

Onze gebouwde middleware bekijken?

Check onze middleware hier!

Projecten bekijken

Een systeemintegratie bouwen?

Wij helpen jou graag!

Neem contact op