webdesign

Webdesign

Professioneel webdesign


Een professioneel webdesign is belangrijk om het vertrouwen van bezoekers te winnen. Daarnaast is het belangrijk dat het design van jouw webshop responsive en gebruiksvriendelijk is, zodat klanten makkelijk doelen kunnen bereiken zoals het doen van een aankoop. Maar wat houdt webdesign precies in en hoe kan het bijdragen aan de conversie van je webshop? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Wat is webdesign?

Bij het ontwikkelen van een professioneel webdesign spelen een aantal zaken mee. Allereerst wordt er gekeken naar UX design oftewel de gebruiksvriendelijkheid. Kunnen de doelen van je website makkelijk bereikt worden? Of moeten er nog te veel stappen doorlopen worden? UX Designers kijken ook naar UI ofwel user interface design. UI design is in principe een instrument waarmee je alle informatie die je wilt overbrengen in hapklare brokken presenteert. De interface moet prikkelend zijn en de aandacht van de klant vasthouden zodat de klant overgaat tot actie. Samen vormen deze 2 onderdelen de basis van webdesign.


mockup-mode-nl.png#asset:3462

Voorbeeld van een door ons ontwikkeld webdesign voor Mode.nl

Wat zijn de kosten van website design?

Je kunt kiezen uit vaste thema's voor een webdesign, maar je kunt ook kiezen voor een aanpasbaar thema of een maatwerk thema. Het aanpassen van een thema kost ongeveer €2000. Je moet het eigenlijk vergelijken met de bouw van een huis. Je kan een rijtjeshuis bouwen met een kleine tuin of een ruime villa met zwembad. Een professioneel webdesign geeft bezoekers een vertrouwd gevoel en leidt uiteindelijk tot meer conversie. Je kan er ook voor kiezen om een volledig webdesign te laten ontwerpen. Hiermee weet je zeker dat jouw concurrenten niet hetzelfde thema als jou gebruiken.

Webdesign op maat

Jouw oude webdesign verbeteren of een geheel nieuw webdesign laten ontwerpen? Onze designers kijken graag met jou mee en ontwerpen conversie gerichte, professionele websites en shops.

Webdesign en meer

Wij hebben ervaring met het maken van professionele webdesign voor de grootste E-commerce platforms. Of je nu een webdesign wilt maken in Shopify, Lightspeed, Craft CMS of Wordpress? Wij kunnen jou helpen!

Professioneel maatwerk webdesign

Bij de ontwikkeling van een professioneel platform hoort natuurlijk een maatwerk webdesign dat aansluit bij de huisstijl en identiteit van je bedrijf. Onze UX experts gaan verder dan de standaard templates die E-commerce platforms aanbieden. Wij ontwerpen voor jouw platform een uniek professioneel webdesign dat volledig aansluit bij de branding van je bedrijf. Ook zorgen we dat elk webdesign responsive is, wat betekent dat het design van je webshop zich op dynamische wijze aanpast aan elk mediaformaat. Zo verschijnt jouw site altijd perfect in beeld op elk mogelijk apparaat.

Case Clan De Banlieue

Onze ontwikkelde webdesigns zien?

Bekijk ze hier!

Webdesign laten maken?

Start vandaag nog!

Neem contact op