Professioneel webdesign laten maken

  • Home
  • Professioneel webdesign laten maken

Professioneel webdesign

Davey - 5 minuten


De uitstraling van je webshop kan jouw bedrijf maken of kraken. Daarom is het belangrijk dat het design van jouw webshop professioneel en gebruiksvriendelijk is, zodat klanten makkelijk doelen kunnen bereiken zoals het doen van een aankoop. Als internet- en webdesign bureau zijn wij gespecialiseerd in UX design (user experience), UI design (user interface) en interaction design en maken we professionele, gebruiksvriendelijke websites, webshops en apps. Wil jij een professioneel webdesign of maatwerk design app laten maken door onze UX designers of heeft jouw website een opknapbeurt nodig? Neem dan nu contact op of lees verder over de mogelijkheden bij ons webdesign bureau.

Wat is webdesign?

Bij het ontwikkelen van een professioneel webdesign spelen een aantal zaken mee. Allereerst wordt er gekeken naar UX design oftewel de gebruiksvriendelijkheid. Onze UX designers kunnen jouw huidige website beoordelen op 64 criteria om te bepalen waar verbeterpunten voor gebruiksvriendelijk zitten. Als je een nieuw maatwerk webdesign wilt laten maken, wordt er door onze UX designers ook gekeken naar UI ofwel user interface design. UI design is in principe een instrument waarmee je alle informatie die je wilt overbrengen in hapklare brokken presenteert. De interface moet prikkelend zijn en de aandacht van de klant vasthouden zodat de klant overgaat tot actie.

Wat zijn de kosten van een maatwerk webdesign?

Als je een template hebt gekozen voor je platform en je de kleuren wilt aanpassen aan jouw huisstijl kost dit ongeveer €2000. Je moet het eigenlijk vergelijken met de bouw van een huis. Je kan een rijtjeshuis bouwen met een kleine tuin of een ruime villa met zwembad. Een goed ontworpen website geeft bezoekers een vertrouwd gevoel en leidt uiteindelijk tot meer conversie. Je kan er ook voor kiezen om de hele template aan te passen of om een volledig webdesign te laten ontwerpen. Bel ons eens voor de mogelijkheden!

Wij ontwerpen


UX Designers bespreken webdesign


2 UX designers bespreken het webdesign voor een website


Ervaring met de grootste E-commerce platforms

Wij hebben ervaring met het maken van professionele webdesigns voor websites en webshops met de grootste E-commerce platforms. Of je nu een webshop wilt maken in Shopify, Lightspeed, Craft CMS of Wordpress? Wij kunnen jou helpen!


Een professioneel maatwerk design voor jouw website

Bij de ontwikkeling van een professioneel webdesign hoort natuurlijk een maatwerk visual design dat aansluit bij de huisstijl en identiteit van je bedrijf. Onze UX experts gaan verder dan de standaard templates die E-commerce platforms aanbieden. Wij ontwerpen voor jouw website een uniek professioneel webdesign dat volledig aansluit bij de branding van je bedrijf. Ook zorgen we dat elk webdesign responsive is, wat betekent dat het design van je webshop zich op dynamische wijze aanpast aan elk mediaformaat. Zo verschijnt jouw website altijd perfect in beeld op elk mogelijk apparaat.


Als internet- en webdesign bureau bouwen wij jouw winstgevende website

Als je een website door ons laat designen en bouwen, houden we niet alleen rekening met de huisstijl en gebruiksvriendelijkheid, maar kijken we ook naar een winstgevend webdesign. Onze UX designers houden rekening met tactisch geplaatste call to action knoppen en kunnen precies zien waar het op je huidige webshop mis gaat. Klaar voor een webshop die wel winstgevend is? Laat dan uw professionele website design door onze UX designers ontwikkelen!


Auto Hoogenboom website gemaakt met Craft CMS, Ajax en Bootstrap.

Onze ontwikkelde websites zien?

Check ze hier!

Professioneel webdesign ontwikkelen?

Start vandaag nog!

Neem contact op