Header Payvision

Eenvoudig betaalmethoden beheren met de Payvision app voor Lightspeed

De opdracht

Betalingsverwerker Payvision houdt zich al 17 jaar bezig met het vereenvoudigen en toegankelijk maken van (online) betalingen. In 2015 introduceerden zij Acapture, waaruit ze een schaalbaar, internationaal en omnichannel betaalsysteem voor webshophouders kunnen leveren. Na de start van een succesvol partnerschap met ING in 2018, wordt het Payvision Gateway platform verder uitgebreid om beter aan te sluiten op alle MKB-klanten van ING. Een onderdeel hiervan is de ontwikkeling van een op maat gemaakte applicatie die de integratie van de Payvision Gateway in Lightspeed webshops mogelijk maakt. De Payvision app voor Lightspeed geeft webshophouders na installatie de mogelijkheid om eenvoudig acht verschillende betaalmethodes beschikbaar te stellen in hun webshop.

Voor dit project hebben wij de Gateway API van Payvision geïntegreerd in een maatwerk Lightspeed applicatie, waarin wij gebruik maken van ons eigen Notive Middleware om deze twee systemen met elkaar te laten communiceren. Ons team van UX designers heeft de workflow en visuele vormgeving van de configuratieschermen ontworpen, waarbij de focus lag op het creëren van een gebruikerservaring die past bij de huisstijl van Payvision.

Mockup het configuratiescherm in de Payvision app

Gebruikersgemak en visueel strak

Wat deze Lightspeed app onderscheid van de apps/plugins voor WooCommerce, Magento en Salesforce is dat de vormgeving past binnen de Payvision huisstijl, waardoor gebruikers zich altijd in een visueel herkenbare en vertrouwde omgeving bevinden.


Resultaat

Dankzij de Payvision app voor Lightspeed kunnen webshophouders eenvoudig betaalmogelijkheden voor hun webshop beheren. Betaalmethodes kunnen binnen een handomdraai aan of uit worden gezet dankzij de gebruiksvriendelijke configuratie-omgeving. De app verwezenlijkt een naadloze integratie tussen het Payvision ecosysteem en het Lightspeed framework, waardoor de omvang van het Acapture platform wordt vergroot en Payvision haar klanten beter kan bedienen.

Bekijk App
Payvision logo en Lightspeed logo afgebeeld op blauw vak met Notive beeldmerk

Meer over betaalmethoden en Lightspeed apps?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op