IT Innovation Partner

Lightspeed maatwerk ontwikkeling

Met een decennia aan kennis hebben we veel ervaring mogen op doen in de omgeving van Lightspeed. Een e-commerce platform met gemakkelijk voorraadbeheer, ruimte voor SEO optimalisatie en designs.. Maar hoe kan je een Lightspeed webshop nog meer uitbreiden? Lightspeed maatwerk ontwikkeling!
Scroll

Ecwid by Lightspeed

In 2021 heeft Lightspeed het Amerikaanse e-commerceplatform Ecwid overgenomen, waarmee klanten snel hun eigen zelfstandige online bedrijven kunnen opzetten. Het nieuwste e-commerceproduct van Lightspeed combineert de unieke kenmerken van Ecwid met het oorspronkelijke Lightspeed eCom-platform.

Waarom Lightspeed?

Lightspeed is de ideale keuze als e-commerce platform vanwege de naadloze integratie van voorraadbeheer, kassasysteem en onlinewinkelfunctionaliteiten. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface met aanpasbare ontwerpopties, waardoor een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke online winkelervaring wordt gecreëerd.

Wij hebben inmiddels al jarenlange ervaring met het realiseren van Lightspeed maatwerk webshops en systemen voor onze klanten en partners. Lightspeed is een gesloten systeem waarbinnen je Lightspeed Apps (ook wel plugins of modules genoemd) kunt installeren om extra functionaliteit toe te voegen aan je webshop. Maar wat doe je als jouw gewenste functionaliteit niet beschikbaar is of als je het toch net iets anders wilt dan de standaard?

Daar beginnen onze trajecten! Wij kunnen je uit de brand helpen op het moment dat je het toch net iets anders wilt dan de standaard. Denk hierbij aan een Lightspeed maatwerk checkout, integraties en koppelingen met externe systemen of een uniek Lightspeed thema. Wij zoeken de grenzen op van wat er mogelijk is binnen Lightspeed en bouwen hier op een maatwerk schil waarmee we jouw wensen kunnen verwezenlijken. Door middel van jarenlange ervaring met en kennis van de Lightspeed API is bijna niks onmogelijk! Wil je meer weten? Op onze over ons en werkwijze pagina's lees je over hoe wij te werk gaan.

Voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van maatwerk oplossingen die door ons gerealiseerd zijn op het Lightspeed webshop platform!

Integratie met jouw magazijn

Geen last meer van dubbele verkopen of foutieve voorraden? Lightspeed koppelingen met verschillende kassasystemen en e-fulfilment partners behoren tot de mogelijkheden!

Integratie met Lightspeed en jouw kassa

Heb je een winkel naast jouw webshop, maar gebruik je een ander kassasysteem dan Lightspeed? Geen probleem! We knopen jouw kassa en Lightspeed zo aan elkaar.

Integratie boekhouding

Geen facturen meer overtypen, geen menselijke fouten meer en een sluitende boekhouding? Automatiseren en integreren zorgt voor een fijn en foutloos proces.

Custom dashboarding

Meten is weten, ook online. Geeft het simpele dashboard van Lightspeed je niet voldoende inzicht? Wij kunnen door verschillende integraties toe te passen het dashboard precies inrichten zoals jij het wilt!

Maatwerk Lightspeed checkouts

Heb je een op maat gemaakte checkout nodig? Geen probleem! Lightspeed is zo ingericht dat het naar jouw wens gemaakt en aangepast kan worden.

En nog meer!

We doen nog veel meer met Lightspeed. Mocht je een vraagstuk of probleem hebben, dan denken we graag met je mee! Neem contact met ons op en kom eens langs bij ons op kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Lightspeed Experts

Als gecertificeerd Lightspeed partner zijn wij ervaren in het opstellen en uitvoeren van trajecten binnen Lightspeed. Ons team van specialisten zal voor jou aan de slag gaan met het onderzoeken van de mogelijkheden binnen het project. Dit kan in de vorm van een compleet nieuwe maatwerk Lightspeed webshop, maar ook als aanpassing of toevoeging op jouw bestaande platform. Sommige oplossingen uiten zich in een maatwerk app of integratie die je eenvoudig kunt installeren in je shop.

Begrijp je niet helemaal hoe alles in elkaar steekt? No worries! Aan de hand van zowel uitgebreide documentatie als persoonlijke meetings leggen we precies aan jou uit wat we doen. Zo weet jij ook hoe je straks aan de slag moet gaan met jouw nieuwe of verbeterde Lightspeed webshop.

Wij ontwikkelen Lightspeed maatwerk

Lightspeed partner nodig?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.
Neem contact op met Elham!

Onze Lightspeed projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant