IT Innovation Partner

Haal inspiratie uit de 10 beste Shopify winkels

Shopify is een van de populairste e-commerce platforms ter wereld. Veel webshop eigenaren kiezen ervoor om hun website te bouwen met Shopify, omdat het een hoge gebruiksvriendelijkheid heeft en je snel een webshop online kan zetten. Wil jij ook een Shopify webshop beginnen, maar heb je nog geen inspiratie? Wij hebben de beste 10 Shopify winkels voor je op een rijtje gezet!
Scroll
Haus
Pop Chart Lab
Studio Proper
Quad Lock
Beardbrand
Hardgraft
Tessemae's
Chaos
Happiness Abscissa
Press London

Shopify winkels

Haus

De webshop haus biedt verschillende producten aan om je huis mee in te richten. De producten zijn modern en hierop hebben ze ook hun webshop gebaseerd.

Pop Chart Lab

Op deze webshop voor kaart liefhebbers kan je op een speels en kleurrijke manier kaarten bestellen voor aan de muur.

Studio Proper

De webshop van Studio Proper is simpel en modern. Ze bieden de nieuwste technologische producten aan met als motto 'simplifying everyday experiences with technology'.

Quad Lock

Met verschillende GIFs van hun producten krijgt de bezoeker een goed beeld van wat Quad Lock aanbiedt. Ook zijn er duidelijk 5 categorieën aangegeven.

Beardbrand

Heb je een baard? Dan zit je bij Beardbrand goed! Hun webshop, die producten aanbiedt voor mannen met baarden, is strak en beeldt de luxe producten goed af op een witte achtergrond.

Hardgraft

Als een webshop met luxe goederen weet Hardgraft zich goed te positioneren. Met de productfoto’s op een lichtgrijze achtergrond is er een goed contrast.

Tessemae's

Met hun vrolijke kleuren laat Tessemae's hun smaakvolle sauzen goed opvallen. Ook willen ze meer mensen gezond laten eten en met de mooie maaltijd foto's lukt dat zeker.

Chaos

Chaos gebruikt een minimalistisch design om de nadruk te leggen op haar funky en artistieke magazine covers. Met een minimaal menu en layout wordt je aandacht naar de afbeeldingen getrokken.

Happiness Abscissa

Met hun minimalistische webshop en navigatie in de linkerkolom laten ze veel ruimte over om hun grappige productfoto's en illustraties te tonen. Webshop van de toekomst?

Press London

Press London gebruikt strakke productfoto's en veel reviews om hun groentesappen aan te bieden. De grijze en groene kleuren dragen bij aan de merkidentiteit van Press London.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Shopify webshop laten bouwen?

Heb jij toffe ideeën voor een webshop en wil je deze bouwen in Shopify of een ander e-commerce platform? Wij staan klaar om met jou te sparren en vrijblijvend advies te geven.

Onze Shopify webshops

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant