IT Innovation Partner

Shopify Partner

Shopify, een van de meest populaire e-commerceplatforms ter wereld, biedt veel mogelijkheden voor ondernemers om hun online aanwezigheid te vestigen en te laten groeien. Als je overweegt om een Shopify-winkel op te zetten of je bestaande winkel te optimaliseren, kan samenwerken met een ervaren Shopify-partner aanzienlijke voordelen bieden.
Scroll

Wat is een Shopify Partner?

Een Shopify Partner is een professional of een bureau met uitgebreide kennis en expertise in het bouwen, optimaliseren en laten groeien van Shopify webshops. Deze experts hebben directe toegang tot de tools, bronnen en ondersteuning van Shopify, waardoor ze in staat zijn om webwinkels van elke omvang te creëren en te beheren. Of je nu een volledig nieuwe winkel wilt opzetten, je huidige winkel wilt upgraden of op maat gemaakte oplossingen nodig hebt, een Shopify Partner staat klaar om aan jouw e-commercebehoeften te voldoen.

Shopify Partners bieden een breed scala aan diensten, waaronder thema-ontwerp, ontwikkeling van maatwerk oplossingen, SEO-optimalisatie, integratie van apps en tools, en nog veel meer. Ze fungeren als jouw betrouwbare gids door het hele proces, van de initiële planning tot de uiteindelijke lancering en verder. Hun doel is om jou te helpen succes te behalen in de competitieve wereld van e-commerce.

Voordelen Shopify Partner

Het besluit om samen te werken met een Shopify Partner voor je e-commerceproject kan een strategische zet zijn met aanzienlijke voordelen voor de groei en het succes van je online bedrijf. Hier zijn enkele belangrijke voordelen en waarom ze het overwegen waard zijn:

 1. Diepgaande Kennis en Ervaring: Shopify Partners hebben diepgaande kennis en uitgebreide ervaring met het platform, waardoor ze in staat zijn om complexe uitdagingen op te lossen en maatwerkoplossingen te bieden.
 2. Aanpassing aan Jouw Bedrijf: Ze begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom kunnen ze op maat gemaakte strategieën en oplossingen ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op jouw merk en doelstellingen.
 3. Efficiëntie en Tijdswinst: Partners kunnen de ontwikkelingstijd verkorten, waardoor je sneller live kunt gaan en kunt beginnen met het genereren van inkomsten.
 4. Technische Expertise: Van thema-ontwerp tot complexe app-integraties, Shopify Partners hebben de technische expertise om je webshop uit te breiden en te verbeteren.
 5. Doorlopende Ondersteuning: Na de lancering bieden ze doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat je webshop soepel blijft draaien.
 6. Innovatie en Groei: Ze blijven op de hoogte van de nieuwste e-commercetrends en -technologieën, waardoor je kunt profiteren van innovatieve oplossingen om te groeien.
 7. ROI-maximalisatie: Door de expertise van een partner in te schakelen, kun je de kans vergroten dat je webshop een positieve return on investment (ROI) oplevert en sneller winstgevend wordt.

Focus op Kernactiviteiten: Met technische zorgen uitbesteed aan een betrouwbare partner, kun je je richten op het ontwikkelen van je bedrijf.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een geschikte Shopify Partner

Bij het kiezen van een Shopify-partner is het belangrijk om enkele overwegingen in gedachten te houden:

 • Ervaring en Portfolio: Bekijk het portfolio van de partner om te zien welke winkels ze eerder hebben gebouwd. Dit geeft je inzicht in hun expertise en stijl.
 • Reputatie: Lees recensies en vraag naar referenties om de reputatie van de partner te beoordelen. Een goede partner heeft tevreden klanten.
 • Expertise: Zorg ervoor dat de partner expertise heeft in de specifieke aspecten van e-commerce die voor jou belangrijk zijn, zoals webdesign, ontwikkeling, SEO of marketing.
 • Transparantie en Communicatie: Een goede partner communiceert duidelijk, houdt je op de hoogte van de voortgang en is transparant over kosten en planning.
 • Kosten: Bespreek van tevoren de kosten en budgetten om onverwachte verrassingen te voorkomen.

Kosten Shopify Partner

De kosten voor het inhuren van een Shopify Partner variëren sterk, afhankelijk van de omvang en complexiteit van je project, de ervaring van de partner en de gewenste functies. Enkele kostenposten om te overwegen zijn:

 1. Ontwikkelingskosten: Dit omvat de kosten voor het ontwerpen en ontwikkelen van je winkel. Het kan variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro's, afhankelijk van de complexiteit.
 2. Themakosten: Als je een premium thema wilt gebruiken, kunnen de kosten variëren van enkele honderden tot duizenden euro's.
 3. App-licenties: Sommige apps in de Shopify App Store zijn gratis, terwijl andere maandelijkse of jaarlijkse kosten met zich meebrengen.
 4. Onderhoud en Ondersteuning: Overweeg de kosten voor doorlopende ondersteuning, updates en onderhoud van je winkel.

Het is raadzaam om vooraf duidelijke afspraken te maken over kosten en betalingen met je gekozen Shopify Partner om verrassingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je binnen je budget blijft.

Notive als Shopify Partner

Als dé Shopify Partner ontwerpen en ontwikkelen wij professionele Shopify webshops voor ieder bedrijf. Of je nu net begint of dat je al een webshop hebt, als Shopify Partner kunnen wij ieder bedrijf helpen te groeien met Shopify.

Onze developers kennen het platform van binnen en van buiten waardoor er veel mogelijkheden zijn op gebied van maatwerk thema’s, checkouts of systeemintegraties. Dus wil jij een professionele Shopify webshop laten bouwen? Dan zit je bij Notive goed!

Als Shopify Partner kunnen wij

Maatwerk templates ontwerpen

Past je gekozen Shopify template niet bij je huisstijl? Wij passen het thema voor je aan.

Boekhouding, kassa, magazijn en voorraad integreren

Voorkom foutieve verkopen en integreer je magazijn en voorraad naadloos met je Shopify shop. Ook je kassa- en boekhoudsysteem kun je koppelen!

Maatwerk plugin ontwikkelen

Kan je de geschikte plugin niet vinden? Laat hem dan door ons ontwikkelen!

En meer!

Maatwerk van Shopify nodig? Onze Shopify developers ontwikkelen het voor je.

Shopify Plus Partner

Shopify Plus biedt meer dan alleen een e-commerceplatform. Het is een alles-in-één oplossing voor grote en snelgroeiende bedrijven. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 • Ongekende Schaalbaarheid: Of je nu veel verkeer verwacht of wereldwijd wilt uitbreiden, Shopify Plus kan eenvoudig meegroeien. Het ondersteunt moeiteloos grote hoeveelheden verkeer en transacties.
 • Aanpasbaarheid op Maat: Shopify Plus biedt ongekende aanpassingsmogelijkheden. Van aangepaste afrekenpagina's tot geavanceerde app-integraties, je hebt volledige controle over het uiterlijk en de functionaliteit van je webshop.
 • Betrouwbaarheid en Beveiliging: Shopify Plus heeft een solide infrastructuur en voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. Dit zorgt voor de veiligheid van klantgegevens en transacties.
 • 24/7 Prioritaire Ondersteuning: Als Shopify Plus-klant heb je altijd en overal toegang tot eersteklas ondersteuning. Een team van experts staat klaar om snel vragen of problemen op te lossen.
 • Multichannel Verkoop: Je kunt gemakkelijk nieuwe verkoopkanalen verkennen, van sociale media tot fysieke winkels.
 • Geavanceerde Analytics: Shopify Plus biedt diepgaande inzichten in je bedrijf om betere beslissingen te nemen en winst te maximaliseren.
 • Naadloze Integraties: Het platform integreert naadloos met honderden apps en tools om je webshop te verbeteren.
 • Exclusieve Events en Trainingen: Shopify Plus-klanten krijgen toegang tot exclusieve evenementen en trainingssessies.

Shopify Plus is de keuze voor bedrijven die willen groeien, schalen en uitblinken in e-commerce. Het biedt geavanceerde tools, flexibiliteit en de betrouwbaarheid en ondersteuning die nodig zijn om te gedijen in een competitieve markt.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Shopify webshop laten bouwen?

Dus ben jij op zoek naar een Shopify Partner die op basis van jouw wensen je Shopify webshop inricht en aanvult met de benodigde modules? Onze Shopify developers kijken er naar uit om jou te helpen! Bel ons eens voor de mogelijkheden.
Elham helpt je graag verder!

Onze Shopify projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant