Een Ecommerce Webshop Bouwen

Een Ecommerce webshop beginnen

  • Home
  • Ecommerce webshop

Een Ecommerce webshop beginnen

Wesley 1
Wesley - 5 minuten


Heb je een bedrijf en verkoop je producten? Dan is een professionele webshop cruciaal om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Ook als je al een fysieke winkel hebt kun je een webshop laten bouwen die gekoppeld is aan jouw huidige kassasysteem zodat alle voorraad realtime wordt bijgehouden. Er zijn veel verschillende platform onafhankelijke oplossingen die wij kunnen aanbieden voor bedrijven die willen beginnen met E-commerce. Wil je meer weten over wat een Ecommerce webshop voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Een webshop laten bouwen met verschillende Ecommerce platforms

Als je een webshop wilt laten bouwen voor Ecommerce, kan je kiezen voor verschillende platforms. De bekendste platformen voor het bouwen van een website zijn Shopify, Lightspeed en Magento 2. Stuk voor stuk zijn het allemaal professionele Ecommerce platforms, maar toch passen ze ieder bij verschillende soort bedrijven. Wil jij graag weten welk Ecommerce platform het beste bij jouw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvende Ecommerce intake in met een van onze specialisten!

Voordelen van een Ecommerce webshop

Jouw kassasysteem koppelen aan je webshop


Stel, je hebt een goed werkend kassasysteem in je winkel waarmee je alle verkopen bijhoudt en ook de voorraad controleert. Waarom zou je dan een ander systeem moeten kopen dat aansluit op jouw webshop? Dat hoeft ook niet, want bij Shopify, Lightspeed en Magento kan je jouw kassasysteem koppelen aan je webshop. Hierdoor is de voorraad in je fysieke winkel niet alleen realtime, maar ook die van jouw website! Bekijk onze cases eens om te ontdekken voor wie wij al allemaal kassasystemen hebben mogen koppelen aan webshops!


Gebruiksvriendelijke maatwerk webshops met de focus op automatisering en rendement


Heb jij een webshop, maar merk je dat het nog niet de juiste resultaten oplevert? Dan kan het zo zijn dat jouw webshop niet gebruiksvriendelijk genoeg is voor bezoekers om de doelen die je hebt gesteld te behalen. Laat daarom jouw website gratis controleren om erachter te komen of het ontwerp gebruiksvriendelijk is en voldoende converteert. Onze UX experts zien in een oogopslag wat het probleem van jouw webshop is en kunnen ervoor zorgen dat jij de leads binnenhaalt die je wilt. Vraag eens een gratis UX review aan en laat jouw website meteen testen.


Maatwerk thema design voor jouw website


De uitstraling van jouw webshop is erg belangrijk. Een bezoeker kan binnen enkele seconden bepalen of hij jouw webshop professioneel of uitnodigend genoeg vindt. Dit speelt een grote rol in het aankoopproces van klanten. Des te belangrijker is het om een gevoel van herkenning en professionaliteit te laten zien in het design van jouw webshop. Een maatwerk thema design die geheel aansluit bij je huisstijl is cruciaal om jouw branding naar buiten te brengen. Onze experts designen en ontwikkelen maatwerk thema designs voor webshops die volledig aansluiten op jouw branding. Wil jij opvallen met een unieke maatwerk webshop volledig in jouw huisstijl? Wij ontwikkelen het voor je.

Auto Hoogenboom website gemaakt met Craft CMS, Ajax en Bootstrap.

Onze gebouwde webshops

Benieuwd naar de webshops die wij gebouwd hebben?

Je checkt ze hier

Klaar voor een Ecommerce webshop?

Wij helpen je graag!

Neem contact op