IT Innovation Partner

E-commerce migratie

Loop je ermee te kampen dat je webshop op belangrijke momenten zoals een grote sale niet naar behoren presteert? Of heb je hoge kosten door inefficiënte processen? Dan is het wellicht tijd om te kijken naar een nieuwe e-commerce platform! Ontdek je de mogelijkheden en voordelen van de migratie naar verschillende e-commerce platforms, waaronder Shopify, Lightspeed, WooCommerce en Magento. Kies het platform dat het beste past bij je bedrijfsbehoeften en doelstellingen, en maak een succesvolle overstap naar een geavanceerdere en efficiëntere e-commerce oplossing.
Scroll

Wat is een e-commerce migratie? 

Een e-commerce migratie of ook wel genoemd replatforming is het proces waarbij een webshop compleet overgezet wordt van het huidig platform naar een nieuwe (e-commerce) platform. In de overstap wordt alle data zoals producten, collecties, blogposts, technische koppelingen en meer belangrijke data meegenomen. 

Door over te stappen naar een nieuw e-commerce platform krijgt je bedrijf de mogelijkheid om de innovatie, flexibiliteit en schaalbaarheid van je webshop te vergroten. Zo kun jij je webshop toekomstbestendiger maken! 

Migreren naar Shopify

Overweeg je een migratie naar een gebruiksvriendelijk en veelzijdig platform? Shopify is een uitstekende keuze. Met zijn intuïtieve interface, krachtige functies en uitgebreide app store, kun je je webshop op maat bouwen en schaalbaar maken. Met ondersteuning voor betalingsmogelijkheden, voorraadbeheer, rapportage en meer, biedt Shopify alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Migreren naar Lightspeed

Voor retailers en horecaondernemingen die op zoek zijn naar een branchespecifiek platform, is Lightspeed een geweldige optie. Met functies zoals voorraadbeheer, POS-integratie, gedetailleerderapporten en een intuïtieveinterface, biedt Lightspeed een krachtige oplossing voor verschillende sectoren. Pas je webshop aan met Lightspeed en profiteer van de tools die je nodig hebt om je bedrijf te stroomlijnen en succesvol te maken.

Migreren naar WooCommerce

Als je al gebruikmaakt van WordPress als contentmanagementsysteem, overweeg dan een migratie naar WooCommerce. Deze krachtige plugin biedt uitgebreide e-commerce functionaliteit binnen het vertrouwde WordPress-ecosysteem. Met WooCommerce kun je je webshop gemakkelijk beheren, aanpassen en uitbreiden met behulp van de vele beschikbare thema's en plugins.

Migreren naar Magento 2

Voor grotere bedrijven en complexe e-commerce behoeften is Magento 2 een robuust en schaalbaar platform. Met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, geavanceerde functionaliteit en een groot ecosysteem van extensies, biedt Magento een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden.

Kies het juiste platform voor jouw behoeften

Elk e-commerce platform biedt unieke voordelen en functionaliteiten. Het is essentieel om het platform te kiezen dat het beste past bij je bedrijfsbehoeften, doelen en budget. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste platform en het succesvol migreren van je webshop naar de nieuwe omgeving.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Overstappen naar een ander platform?

Met onze naadloze e-commerce migratiediensten verplaatsen we moeiteloos al je producten, klantgegevens en bestelhistorie naar een modern platform. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons team van experts je begeleiden bij elke stap van het migratieproces.
Elham helpt je graag verder!

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant