IT Innovation Partner

Overstappen van Magento 2

Heb jij genoeg van de complexiteit en beperkingen van het Magento 2-platform? Het is tijd om uit de schaduw te treden en je webshop te innoveren. Bij Notive begrijpen we de uitdagingen waarmee Magento 2-gebruikers te maken kunnen krijgen en we hebben de perfecte oplossing voor je: een vlotte overstap naar een geavanceerder e-commerceplatform.
Scroll

De nadelen van Magento 2 

Magento 2-gebruikers staan voor de uitdaging van een migratie nu de ondersteuning voor Magento 1 is beëindigd en de complexiteit van het platform toeneemt. Bij Notive begrijpen we dat overstappen naar een nieuw e-commerceplatform een spannende stap is. Daarom staan onze ervaren professionals voor je klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het migratieproces.

Magento 2 kan een doolhof van complexiteit zijn Misschien ervaar je trage prestaties, technische problemen, complexe configuraties, beperkte flexibiliteit of hoge kosten voor onderhoud en ontwikkeling. Maar maak je geen zorgen, je hoeft niet vast te zitten in deze problemen. Door over te stappen naar een ander e-commerceplatform kun je deze obstakels uit de weg gaan en jouw webshop laten bloeien.

Waarom overstappen van Magento 2?

Overstappen brengt vele voordelen en risico’s met zich mee. Denk aan snelle laadtijden, verbeterede gebruikservaring, uitgebreide integraties, kostenbesparing op de lange termijn en schaalbaarheid om met je bedrijf mee te groeien. 

Bij Notive zijn we gespecialiseerd in naadloze migraties van Magento 2 naar toonaangevende e-commerceplatforms zoals Shopify, Lightspeed en WooCommerce

Ons team van experts begrijpt de uitdagingen en complexiteit van het overstapproces en we staan klaar om je te begeleiden naar een soepele en probleemloze migratie. Je kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise om je webshop succesvol over te zetten naar het platform dat het beste past bij jouw behoeften.

Migratie experts

Bij Notive begrijpen we de uitdagingen waar je mee te maken hebt op het Magento 2-platform en we zijn er om je te helpen bij de overstap naar een geavanceerder e-commerceplatform dat beter voldoet aan de behoeften van jouw webshop. Ons toegewijde team van experts neemt de tijd om jouw specifieke uitdagingen en doelen te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Maak vandaag nog een afspraak met ons ervaren team en ontdek hoe je de beperkingen van Magento 2 achter je kunt laten en kunt profiteren van een geoptimaliseerde e-commerce-ervaring.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Overstappen naar een ander platform?

Ontsnap aan de complexiteit en beperkingen van Magento 2 en geef jouw webshop de innovatie die het verdient! Maak vandaag nog een afspraak met ons ervaren team en ontdek hoe je jouw webshop kunt laten groeien met een geoptimaliseerde e-commerce-ervaring.

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant