Maatwerk op Lightspeed

Lightspeed Maatwerk

Elham - 5 minuten leestijd


Wij hebben inmiddels al meer dan 5 jaar ervaring met het realiseren van maatwerk oplossingen voor onze Lightspeed klanten en partners. Lightspeed is een gesloten systeem waarbinnen je Lightspeed Apps (ook wel plugins of modules genoemd) kunt installeren om extra functionaliteit toe te voegen. Maar wat doe je als jouw gewenste functionaliteit niet beschikbaar is of als je het toch net iets anders wilt dan de standaard?

Daar beginnen onze trajecten! Wij kunnen je uit de brand helpen op het moment dat je het toch net iets anders wilt dan de standaard. Denk hierbij aan een maatwerk checkout, integraties en koppelingen met externe systemen of een aangepaste product pagina. Wij zoeken de grenzen op van wat er mogelijk is binnen Lightspeed en bouwen hier bovenop een maatwerk schil waarmee we jouw wensen kunnen verwezenlijken. Door middel van jarenlange ervaring met en kennis van de Lightspeed API is bijna niks onmogelijk! Wil je meer weten? Op onze over ons en werkwijze pagina's lees je over hoe wij te werk gaan.

Voorbeelden van Maatwerk op Lightspeed

Hieronder een aantal voorbeelden van maatwerk oplossingen die door ons gerealiseerd zijn op het Lightspeed webshop platform!

Als gecertificeerd Lightspeed partner zijn wij ervaren in het opstellen en uitvoeren van trajecten binnen Lightspeed. Ons team van specialisten zal voor jou aan de slag gaan met het onderzoeken van de mogelijkheden binnen het project. Dit kan in de vorm van een compleet nieuwe webshop, maar ook als aanpassing of toevoeging op jouw bestaande platform. Sommige oplossingen uiten zich in een maatwerk app of integratie, die je eenvoudig kunt installeren in je shop.

Begrijp je niet helemaal hoe alles in elkaar steekt? No worries! Aan de hand van zowel uitgebreide documentatie als persoonlijke meetings leggen we precies aan jou uit wat we doen. Zo weet jij ook hoe je straks aan de slag moet gaan met jouw nieuwe of verbeterde webshop.

Sfeerplaat voor Heineken Blade, webshop gemaakt met Lightspeed en een eigen middleware.

Benieuwd?

Benieuwd naar wat we zoal gedaan hebben in en met Lightspeed?

Projecten bekijken

Meer weten over Lightspeed?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op