Sfeerafbeelding Clan De Banlieue

Clan de Banlieue van winkel tot webshop

De opdracht

Wat begon als een kleine droom is ondertussen al uitgegroeid tot een nationaal en internationaal kleding merk. Clan de Banlieue. De Rotterdamse ondernemers timmeren al een aantal jaar hard aan de weg en hebben in 2019 ook al de winkel uitgebreid. In een aantal jaar is een schoolproject van een van de ondernemers uitgegroeid tot een volwaardig streetwear merk. Het merk staat bekend om zijn T-shirts en trainingspakken. Al eerder sloegen Sparta Rotterdam en Clan de Banlieue de handen ineen en hebben ze in 2019 het derde tenue van de voetbalclub ontworpen.

Mede door het gebruik van het Lightspeed kassasysteem in de fysieke winkel kregen wij de opdracht om een webshop te ontwerpen in Lightspeed. Op deze manier kunnen ze de voorraad van zowel de online webshop als de winkel makkelijk beheren en wijzigen binnen één systeem.

Mockup Clan De Banlieue

Responsive websdesign

Door de minimalistische uitstraling van de webshop vallen de kleuren van de producten nog meer op. Het ontwerp is responsive en geschikt voor mobiele weergave. Met name de doelgroep van jongvolwassenen zullen deze webshop veelvuldig bezoeken via hun mobiele devices.

Resultaat

Met een nieuw webshop design en een koppeling met het Lightspeed kassasysteem zijn de mannen en vrouwen van Clan de Banlieue in staat om nog efficiënter te werken en zullen voorraadstanden en orders zowel online en offline altijd up-to-date en betrouwbaar zijn!

Ook een uniek webshop design?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op