Inzichtelijk e-Fulfilment service portaal

De opdracht

Nic. Oud is marktleider op het gebied van print & mail, fulfilment, weblogistics en targeting. Wij hebben als deelproject voor Nic. Oud een service portaal ontwikkeld waarmee webshop-eigenaren eenvoudig inzicht kunnen krijgen in hun orders die door Nic. Oud behandeld worden.

Het e-fulfilment service portaal is in staat om diverse e-commerce platformen te koppelen aan het geautomatiseerde systeem van Nic. Oud. Hiernaast biedt het portaal een actueel inzicht en beheer in de in- en uitgaande data van producten, orders, voormeldingen, voorraad en zendingen.

Actueel en duidelijk, wel zo fijn

Via het systeem hebben webshop eigenaren die geautomatiseerde e-fulfilment afnemen bij Nic. Oud direct duidelijk inzicht in hun artikelen, orders, voormeldingen, zendingen, voorraad en business rules. De data wordt overzichtelijk en duidelijk weergeven middels een web-interface die inhaakt op alle digitale koppelingen waar
Nic. Oud gebruik van maakt.

Resultaat

We hebben een portaal ontwikkeld dat een centraal inzicht van alle inkomende en uitgaande klantendata biedt middels een gebruiksvriendelijk systeem. Deze data kan gemuteerd en gecontroleerd worden door Nic. Oud, zodat alle orders op de juiste wijze verwerkt kunnen worden. De klant kan hierdoor orders, voorraad, voormeldingen en verzendinformatie die binnen de Nic. Oud Middleware bijgehouden worden gebruiken.

Coert Knijnenberg

Coert Knijnenberg

Onze klanten hebben een dashboard en handige tools gekregen, voor inzicht in en sturing van hun eigen logistieke processen.

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op