een-webshop-laten-bouwen

Een webshop laten bouwen

  • Home
  • Een webshop laten bouwen

Hoe bouw je een webshop?

Wesley 1
Wesley - 5 minuten


Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag je eigen webshop laten bouwen? Of ben je al in het bezit van een webshop en zoek je een partij om een nieuwe webshop te maken? Dan kunnen wij jou helpen! Wij van Notive zijn gespecialiseerd in webshops, apps en user experience design en leveren graag maatwerk webshops voor uw bedrijf. Maar waar moet je allemaal naar kijken als je een webshop wil laten bouwen?

Soorten webshop platformen

Als je een webshop wil laten bouwen, is het ten eerste belangrijk dat je een E-commerce platform uitkiest wat past bij de missie en visie van je bedrijf. Wij hebben ervaring met E-commerce platformen Lightspeed, Craft CMS, Shopify, Woocommerce en Magento 2. Weten welk E-commerce platform geschikt is om jouw webshop mee laten bouwen? Wij lichten ze hieronder kort toe:

Lightspeed is een geschikt E-commerce platform voor bedrijven die een webshop willen bouwen, al hebben of op zoek zijn naar een totaaloplossing. Ook voor MKB retailers is het een fijne software, omdat je makkelijk je kassasysteem aan je webshop koppelt. Lightspeed is een Saas pakket, wat betekent dat je niet meer hoeft te coderen. Je kan dus snel een webshop neerzetten, alleen zit je wel vast aan een template.

Shopify is geschikt voor kleine, grote en corporate bedrijven die een webshop willen bouwen. Het is een eenvoudige E-commerce software die ook de mogelijkheid biedt om oplossingen op maat te ontwikkelen. Ook groeit het systeem met je webshop mee. In de Shopify app store kan je ook veel apps en integraties aan je webshop toevoegen of kan je deze door ons laten bouwen.

Magento 2 is geschikt voor ondernemers die graag het heft in eigen handen hebben. Het E-commerce platform is namelijk heel schaalbaar waardoor je kunt bouwen aan de toekomst. Je kan het CMS makkelijk uitbreiden of inperken wanneer je wilt. Verder is het ‘open source’ waardoor de broncodes van het systeem openbaar zijn voor iedereen. Hierdoor kan iedereen de Magento functionaliteiten ontwikkelen!

Craft CMS is geschikt voor bedrijven die niet willen werken met standaard templates. Het is een gebruiksvriendelijk content management systeem wat ook als webshop kan worden gebruikt met de plugin: Craft Commerce. Verder kan je makkelijk maatwerk oplossingen bouwen in het systeem. Je hebt voor dit E-commerce systeem wel technische kennis nodig en dus is het handig om een partij in te schakelen die dit kan bieden zoals Notive!

Woocommerce is een webshop plugin voor Wordpress en is geschikt voor bedrijven die eenvoudige producten met weinig variaties willen verkopen. Het is dus zeer geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die een makkelijke webshop willen maken. Ook moet je Woocommerce zelf hosten waardoor je je bestanden van je winkel op je eigen server moet zetten.

Een website laten maken met een webshop

Wil je een tekstuele website waar je ook jouw product of dienst op kan verkopen? Wij kunnen een website voor jou maken inclusief een shopgedeelte. Je hebt geen aparte webshop nodig dus zo houd je alles in dezelfde website.

Een website laten maken met een webshop

Wil je een tekstuele website waar je ook jouw product of dienst op kan verkopen? Wij kunnen een website voor jou maken inclusief een shopgedeelte. Je hebt geen aparte webshop nodig dus zo houd je alles in dezelfde website. Notive heeft ook al meer dan 8 jaar ervaring met het bouwen van webshops en helpt jou graag met het bouwen van een goede webshop of website. Wij bouwen jouw webshop met hulp van onze experts waar je altijd mee kunt bellen of mailen voor jouw vragen. Dus wil jij een professionele maatwerk webwinkel laten bouwen? Dan ben je bij Notive aan het juiste adres!


Waarom zou je jouw webshop laten bouwen door Notive?

Onze experts bouwen webshops met verschillende E-commerce software zoals Shopify, Lightspeed of Magento 2. Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van webshops weten we precies welke variant voor jouw aankomende webshop het meest geschikt is. Als je je webshop door ons laat bouwen, betekent dit dat je je webwinkel eenvoudig zelf kunt beheren. Je kunt makkelijk zelf producten toevoegen aan je webshop of onze hulp daarvoor gebruiken.


Ontwerp je webshop met onze hulp

Als je een webshop wil bouwen, moet je natuurlijk goed nadenken over het design van je webwinkel. Gelukkig kun je voor het ontwerpen van je webshop ook bij Notive terecht. Met ons team van User Experience designers denken wij mee over het ontwerp van jouw webshop en houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor krijgt jouw webshop niet alleen een uniek design, maar zal het voor bezoekers ook heel makkelijk worden om bepaalde taken op de website te voldoen! Heb jij op dit moment al een webshop en ben je op zoek naar een UX review? Dan kan je ook terecht bij onze UX experts die gratis jouw webshop nakijken op gebruiksvriendelijkheid.

Een webshop laten maken met Shopify, Lightspeed, Magento, Woocommerce of Craft CMS

Bij Notive staan onze experts klaar om jou te adviseren over alle mogelijkheden die het beste passen bij jouw webshop wensen. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies!

Laurentmuller Visual

Onze projecten bekijken?

Bekijk eens de webshops die wij gebouwd hebben.

Projecten bekijken

Klaar om een webshop te laten bouwen?

Wij ook!

Neem contact op